www.pixabay.com
www.pixabay.com
  • Publicatie 04-05-2020

Ondersteuning voor verenigingen in coronatijden

Het coronavirus heeft veel impact op ons, maar zeker ook op onze verenigingen. Daarom bieden wij de komende periode extra ondersteuning door middel van webinars en gesprekken. Haal er je voordeel uit!

Wie had dat een aantal maanden geleden durven zeggen… een virus dat ervoor zorgt dat ons land in een intelligente lockdown zit. Hoe hard deze lockdown ook nodig is, het heeft veel impact op ons en zeker ook op sportclubs. Gelukkig worden de maatregelen hier en daar versoepeld. Zo ook voor onze jeugd t/m 18 jaar. Zij mogen, met inachtneming van de protocollen, weer gaan trainen in de buitenlucht met hun teamgenoten. Hier zijn wij dan ook ontzettend blij mee.

Onzekerheid
Toch zorgen de nog geldende maatregelen voor de nodige onzekerheid. Vele (sport)evenementen zijn of worden nog afgelast en sommige zijn verplaatst naar een latere datum. Mogelijk geldt dit ook voor evenementen die jouw vereniging organiseert.

We kunnen ons goed voorstellen dat binnen jouw vereniging onzekerheid heerst over de financiële gevolgen die deze crisis met zich meebrengt. Hoe jullie je leden en vrijwilligers moeten binden en behouden en hoe je weer moet opstarten zodra het weer kan. Wij denken graag met jullie mee.

Wij ondersteunen jouw vereniging!

Wij staan de komende tijd graag voor jouw vereniging klaar met een aantal extra vormen van ondersteuning. Deze vind je hieronder. Haal er je voordeel uit!

Webinars
Hoe houd jij je leden betrokken? Hoe communiceer jij binnen de club? Wat zijn de financiële gevolgen van deze crisis? En heerst er een veilige sportcultuur binnen jouw vereniging? Deze vragen worden beantwoord tijdens de webinars die wij de komende tijd voor jullie organiseren. Ook houden wij een webinar die jou de handvatten geeft om jouw vereniging te professionaliseren.

Ga voor meer informatie over de verschillende webinars, data en inschrijven naar onderstaande link!

Meld je aan voor de webinars!

Verenigingsgesprekken
Juist in deze tijd willen we graag met clubs in gesprek om te horen wat er speelt en leeft binnen de club. Heeft jouw vereniging hier ook behoefte aan? Laat het ons weten.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar onderstaande link!

Kom in contact met de Nevobo

Handige links
De afgelopen periode hebben wij veel met jullie gedeeld. Daarom hebben wij een overzicht voor jullie opgemaakt met alle relevante artikelen die gepubliceerd zijn tijdens de cororacrisis. Bekijk ze via onderstaande link.

Handige links