Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 21-04-2020

Dé Volleybal PUBQUIZ!

Hoe kun je contact houden met je leden, hen iets exclusiefs aanbieden en ze daarmee ook enthousiast houden voor jouw vereniging? Wij hebben de oplossing: dé Volleybal PUBQUIZ!

Het creëren van betrokkenheid en binding behouden met je leden zit hem in aandacht geven. Dit wordt vaak gedaan door iets leuks te organiseren waar iedereen met elkaar in contact komt. Zo aan het einde van het seizoen worden er vaak eindfeesten of seizoenafsluitingen georganiseerd. Omdat deze nu niet plaats kunnen vinden, kun je de Volleybal PUBQUIZ met je verenigingsleden spelen. Zo houd je contact met elkaar, kun je voor- en achteraf nog even bijkletsen en polsen hoe het allemaal gaat.  

Dé Volleybal PUBQUIZ! 
In deze Volleybal PUBQUIZ worden er 60 volleybalgerelateerde vragen gesteld en is het mogelijk om zelf nog een blok met verenigingsvragen toe te voegen! Thema’s die wij alvast voor jullie hebben bedacht zijn: Herken de stem, Volleybal & Familie, Volleybal & Entertainment, Geschiedenis van Nederlandse teams, Wie is wie en Volleybal Trivia. 

Download de Volleybal PUBQUIZ 
Wil jij met jouw vereniging deze Volleybal PUBQUIZ gaan spelen? Download dan het Volleybal PUBQUIZ pakket met daarin een handleiding, PowerPoint-presentaties met alle vragen, antwoorden, geluid- en beeldmateriaal erin verwerkt. Veel plezier. 

Download de Volleybal PUBQUIZ! 

Vragen?
Heb je vragen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar communicatie@nevobo.nl.