Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 19-11-2019

Promoot het OKT en ontvang twee gratis kaarten

Van 7 t/m 12 januari spelen de Volleybaldames het olympisch kwalificatietoernooi in Omnisport Apeldoorn. Help jij mee de tribunes oranje te kleuren?  Download onze toolkit onderaan deze pagina!

Voor de dames is het de laatste kans op een ticket naar Tokio. Om Oranje hier optimaal bij te steunen, hopen we op volle tribunes in Omnisport Apeldoorn. Dit is niet alleen een boost voor de dames, maar ook een geweldig uitje voor jouw clubgenoten en andere volleybalfans. Graag doen we daarom een beroep op jouw vereniging om ons te helpen het OKT te promoten. Hiervoor ontvang je een kant-en-klare toolkit, waarmee je het evenement via jouw club onder de aandacht kan brengen. De toolkit bestaat uit verschillende onderdelen: een nieuwsbericht voor op de website van jouw club, social media posts voor op de social media van jouw club en enkele rechtenvrije foto’s. 

Verdien twee gratis kaarten! 
Promoot het OKT met behulp van de toolkit en verdien als dank voor jouw inspanningen twee vrijkaarten voor de poulefase (7 t/m 10 januari) voor je club! Zodra je de toolkit gebruikt hebt, kun je een screenshot naar communicatie@nevobo.nl sturen. Vermeld meteen je naam, verenigingsnaam en dag van je keuze (7 t/m 10 januari). Wij sturen de vrijkaarten dan naar je op!

Download hier de toolkit
In de toolkit staan verschillende teksten en foto's die je op de kanalen van je vereniging (de website, maar ook social media) kunt plaatsen, om zo het OKT onder de aandacht te brengen bij je leden. 

Nieuwsbericht OKT
Social posts OKT
Foto 1 - Teamfoto
Foto 2 - Aanval Anne Buijs
Foto 3 - Teamfoto
Foto 4 - Block Koolhaas en Sloetjes
Foto 5 - High five
Foto 6 - Pass Myrthe Schoot

Help jij mee het OKT een Oranje-feest te maken? Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen om het OKT te promoten, vernemen we dit graag! Stuur hiervoor een e-mail naar communicatie@nevobo.nl.