Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 12-11-2019

Regiosymposia 2019: 'Superclubs'!

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dit houdt in dat er in iedere regio een regiosymposium wordt georganiseerd. Mis het niet!

Clubbestuurders zijn van harte welkom bij de Regiosymposia, waar de laatste ontwikkelingen vanuit de Nevobo worden gepresenteerd en aanwezigen in gesprek kunnen gaan met de bondsraadleden en -medewerkers van de regio. 

‘Superclub’
Ieder Regiosymposium wordt afgetrapt met een inspirerende sessie over de ‘Superclub’. Een ‘Superclub’ is een vereniging die gebruikmaakt van een professional met een ondersteunende rol binnen de club. De professional biedt ondersteuning aan bijvoorbeeld het bestuur, de technische commissie en trainers. Met het ‘Superclub’-model streeft de Nevobo er naar om volleybalverenigingen toekomstbestendiger te maken en te versterken. 

Wat wordt er nog meer behandeld?
Tijdens de Regiosymposia bespreken we ook de stukken die worden voorgelegd aan de Bondsraad. Deze stukken zijn vanaf vrijdag 15 november hier te vinden.  

Programma varieert per regio
Naast bovengenoemde punten varieert het programma per regio. Lees hieronder de data en wat er in welke regio aan bod komt bij de Regiosymposia en meld je aan!

Regio Oost
26 november – Apeldoorn

We starten met een plenair gedeelte. Vervolgens maken we naar aanleiding van de inspiratiesessie ‘Superclubs’ de vertaalslag richting de verenigingen.

Voor tijden en inschrijven, klik hier.

Regio West
27 november – Utrecht

We starten met een plenair gedeelte, om vervolgens verschillende onderwerpen te behandelen tijdens ronde tafelsessies. De onderwerpen zijn: het Lokaal Sportakkoord, visie op (jeugd)volleybal, trainers begeleiden en coachen en daarnaast krijg je de ruimte om al je vragen te stellen omtrent wedstrijdzaken, arbitrage en Bondsraad.

Voor tijden en inschrijven, klik hier.

Regio Noord
9 december – Assen

We trappen af met een plenair gedeelte en bieden vervolgens een aantal ronde tafelsessies aan. Onderwerpen die tijdens de ronde tafelsessies aan bod komen zijn: het Lokaal Sportakkoord, technische kader door opleiders en arbitrage.

Voor tijden en inschrijven, klik hier.

Regio Zuid
9 december – Eindhoven

Ook in regio Zuid trappen we af met een plenair gedeelte, om vervolgens verschillende onderwerpen te behandelen tijdens de workshops. Onderwerpen die behandeld worden, zijn: competitie, arbitrage, bestuurszaken, communicatie, financiën en Bondsraad.

Voor tijden en inschrijven, klik hier.

Ben jij er ook bij?
De Regiosymposia bieden jou en je club een bak aan inspiratie om je vereniging te versterken. Ideaal ook om in contact te komen met collega-verenigingen om van elkaar te leren. Graag tot ziens dus bij één van de Regiosymposia!