Foto: Ronald Hoogendoorn
Foto: Ronald Hoogendoorn
  • Publicatie 04-11-2019

Met jouw club naar het OKT Dames in januari 2020

Maak gebruik van de OKT Clubpakketten en juich de Oranje volleybalsters naar hun olympisch startbewijs!

VIA APELDOORN NAAR TOKIO
De Oranje volleybalsters willen naar Tokio! Van 7 t/m 12 januari 2020 zullen onze heldinnen in Omnisport Apeldoorn álles geven om dat ene, laatste olympische startbewijs uit het vuur te slepen. En met Turkije, Duitsland, Bulgarije, Polen, België, Kroatië en Azerbeidzjan op het Oranje-menu zijn spanning en spektakel gegarandeerd!

Dat de fanschare van de Oranje volleybaldames inmiddels groots is, werd ook afgelopen zomer weer duidelijk: alle thuiswedstrijden werden voor (sfeer)volle oranje tribunes gespeeld. Ook  voor het olympische kwalificatietoernooi(OKT) begin volgend jaar verwachten we weer een run op tickets. Omdat we hopen ook jouw vereniging in Apeldoorn op de tribunes te zien, bieden we jou en alle andere bij ons aangesloten clubs nu de kans om snel tickets te bestellen. En met korting!

OKT Clubpakketten
Support jouw club Oranje naar Tokio en/of wil je jullie partners/sponsoren trakteren op een onvergetelijke Oranje-feest?! Je kunt kiezen uit drie clubpakketten.

Pakket 1: Reguliere Oranje verenigingsactie
Bestel tien dezelfde kaartjes en betaal er negen! Deze actie is beschikbaar voor alle dagen tijdens het OKT. De prijzen vind je op www.volleybal.nl/okt2020. Hier kun je de verenigingsactie (10% korting vanaf 10 dezelfde tickets) vinden en de tickets bestellen.

Pakket 2: Verenigingsvak met een hapje
Ook bij deze actie betaal je voor tien tickets de prijs van negen. Je koopt tevens meteen een voucher (inclusief 10% korting) voor een hapje in de Food Court. Verder krijg je met dit pakket voorrang bij de ingang, waarna je dicht aan het veld plaatsneemt in een gereserveerd verenigingsvak (rang 1). De ticketprijzen vind je op het bestelformulier.

Pakket 3: VIP-arrangement
Dit is het exclusieve pakket voor een bezoek aan het OKT met jouw (sponsor)relaties, vrijwilligers en/of leden. Dit pakket bevat rang 1 tickets, inbegrepen drankjes, een eenvoudig gerecht, een voorbeschouwing op de wedstrijd door een aansprekende spreker én de unieke mogelijkheid om de speelsters via de VIP-ruimte het veld op te zien lopen en na afloop ook weer via deze ruimte het veld te zien verlaten. Het VIP-arrangement is alleen mogelijk op dinsdag. De prijs van een VIP-ticket, dat je via het bestelformulier kunt bestellen, bedraagt €75 per persoon.

Bestellen
Klik hier om jullie clubpakket te bestellen. Het wedstrijdschema voor het OKT vind je via www.volleybal.nl/okt2020. Wil je zeker zijn van jullie plaatsen? Bestel je pakket dan snel!

Support jouw club Oranje ook naar de Olympische Spelen? De volleybaldames zien én horen jullie graag in januari in Omnisport Apeldoorn.

LET’S GO TOKYO!