Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 28-05-2019

Willem de Vries scheidsrechter van het seizoen

Beste 3e divisie scheidsrechter regio Zuid zaterdag 25 mei gehuldigd.

Afgelopen zaterdag 25 mei werd de prijs voor Scheidsrechter van het seizoen in de 3e Divisie (R1) van regio Zuid uitgereikt aan Willem de Vries van VC Polaris. Dat gebeurde bij de bekerfinale van de meisjes-A in Tilburg.
De Vries ontving de prijs dankzij de goede rapporten van de teams die hij floot, zijn inzet als scheidsrechter en zijn beschikbaarheid om te kunnen fluiten.

Namens alle teams, de werkgroep Arbitrage Zuid en collega-scheidsrechters, vanaf deze plek nogmaals van harte gefeliciteerd met je titel Willem! Ook alle andere scheidsrechters en officials bedanken we hier van harte voor de inzet afgelopen seizoen. Teams in regio Zuid zien jullie komend seizoen graag terug op de bok!