Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 14-05-2019

Save the date: Nationale Sportweek 2019

Zet jouw club in de spotlghts tijdens de jaarlijkse themaweek

Van vrijdag 20 t/m 29 zondag september staat heel Nederland in het teken van sport. Een heel  mooi moment om jouw club in de spotlights te zetten, zeker omdat in die periode ook het EK Volleybal Mannen in ons land (Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam) wordt gespeeld.

Laat jouw dorp- of stadsgenoten zien hoe leuk volleybal is. Organiseer bijvoorbeeld een (open) toernooi, gratis proeftrainingen, een volleybalinstuif of clinics op scholen. De week is opgedeeld in themadagen waar je op in kunt haken, zoals een clubdag, en een dag voor scholen en bedrijven. Klik hier voor de NSW-themakalender van 2019.

Om jouw activiteit(en) te promoten, kun je binnenkort aan de slag met de online media toolkit van de Nationale Sportweek. En natuurlijk berichten wij jou daarover, en over ander NSW-nieuws, via onze online kanalen en de verenigingsnieuwsbrief. Zet in ieder geval de data vast in jullie clubkalender en pak die kans in september!