Met de Volleybalbus zorgen jullie ervoor dat kinderen aan het einde van de dag met een rood hoofd en grote glimlach huiswaarts gaan. Jullie bezorgen ze de dag van hun leven! Benieuwd? Lees meer en vraag de bus aan!

Iedere volleybal- of sportaanbieder kan gebruik maken van de Volleybalbus! De bus zit vol met gave volleybalspellen voor kinderen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar oud. We willen hen op een leuke, speelse en laagdrempelige manier kennis laten maken met onze mooie sport.

De volgende spellen maken onderdeel uit van de Volleybalbus:

  • Zin om een beetje te zweten? Leef je uit op de hindernisbaan van 20 meter lang.
  • Springkussen: lol maken en tegelijkertijd werken aan je sprongkracht!
  • Laat je spierballen rollen! Met hoeveel power kun jij smashen tegen de Smashmeter?
  • Oefen je volleybalskills met de Tsjoek als trainingsmaatje.
  • Head Smash: Alleen deze keer mag je de Volleybaldames omver passen, smashen of serveren.

Fun staat voorop!
Met de Volleybalbus zorgen jullie ervoor dat kinderen aan het einde van de dag met een rood hoofd en grote glimlach huiswaarts gaan. Jullie bezorgen ze de dag van hun leven! En wie weet heeft jouw vereniging er een nieuw lid bij!

Jij kunt gebruikmaken van de Volleybalbus!
Iedere volleybal- of sportaanbieder, dus ook jouw vereniging, kan gebruikmaken van de Volleybalbus. Ook scholen en campings kunnen een aanvraag doen voor hun evenementen. Een belangrijke vereiste is dat er een activiteit wordt georganiseerd waar naar verwachting minimaal 100 kinderen op af komen.

De kosten van de Volleybalbus
Door de subsidieregeling betaalt jouw club slechts €150,- per dagdeel (vier uur), inclusief BTW, voor de Volleybalbus. Wil je langer de beschikking hebben over de Volleybalbus? Dat is mogelijk! Per extra uur betaal je €70,-, inclusief BTW, boven op de prijs voor een dagdeel.

Geen volleybalvereniging, maar wens je wel gebruik te maken van de Volleybalbus? Dan rekenen we €500,-, exclusief BTW per dagdeel. Ieder extra uur kost €100,-, exclusief BTW.

Neem vooral onderstaand even de:

  • Algemene voorwaarden door voor meer informatie.
  • Bekijk daarnaast ook de handleiding: hierin vind je meer informatie over de spellen: hoe werken ze en wat kunnen kinderen er allemaal op en in doen.
  • De plattegrond: deze laat zien wat je nodig hebt qua ruimte en faciliteiten.

Vraag aan

Wil jij iedereen in jouw regio kennis laten maken met onze mooie sport? Organiseer dan een gave activiteit en zet de Volleybalbus in! Via de knop 'Vraag aan!' vind je ook de beschikbaarheid van de Volleybalbus.

Ook interessant: Organiseer een volleybalclinic

Een schoolvolleybaltoernooi is een mooi vervolg op een gave volleybalclinic bij een of meerdere scholen in jullie buurt. Zo laat je kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met onze mooie sport in hun vertrouwde omgeving, maar versterk je ook de positie van volleybal als schoolsport. Bekijk alle voordelen snel!

Check organiseer een volleybalclinic

Wil je meer weten? Neem dan contact op met

Dewy Saris

Medewerker Events