Met de Volleybalbus zorgen jullie ervoor dat kinderen aan het einde van de dag met een rood hoofd en grote glimlach huiswaarts gaan. Jullie bezorgen ze de dag van hun leven!

Iedere volleybal- of sportaanbieder kan gebruik maken van de Volleybalbus! De bus zit vol met gave volleybalspellen voor kinderen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar oud. We willen hen op een leuke, speelse en laagdrempelige manier kennis laten maken met onze mooie sport.

De volgende spellen maken onderdeel uit van de Volleybalbus:

  • Zin om een beetje te zweten? Leef je uit op de hindernisbaan van 20 meter lang.
  • Springkussen: lol maken en tegelijkertijd werken aan je sprongkracht!
  • Laat je spierballen rollen! Met hoeveel power kun jij smashen tegen de Smashmeter?
  • Oefen je volleybalskills met de Tsjoek als trainingsmaatje.
  • Head Smash: Alleen deze keer mag je de Volleybaldames omver passen, smashen of serveren.

Fun staat voorop!
Met de Volleybalbus zorgen jullie ervoor dat kinderen aan het einde van de dag met een rood hoofd en grote glimlach huiswaarts gaan. Jullie bezorgen ze de dag van hun leven! En wie weet heeft jouw vereniging er een nieuw lid bij!

Jij kunt gebruikmaken van de Volleybalbus!
Iedere volleybal- of sportaanbieder, dus ook jouw vereniging, kan gebruikmaken van de Volleybalbus. Ook scholen en campings kunnen een aanvraag doen voor hun evenementen. Een belangrijke vereiste is dat er een activiteit wordt georganiseerd waar naar verwachting minimaal 100 kinderen op af komen.

De kosten van de Volleybalbus
Door de subsidieregeling betaalt jouw club slechts €150,- per dagdeel (vier uur), inclusief BTW, voor de Volleybalbus. Wil je langer de beschikking hebben over de Volleybalbus? Dat is mogelijk! Per extra uur betaal je €70,-, inclusief BTW, boven op de prijs voor een dagdeel.

Geen volleybalvereniging, maar wens je wel gebruik te maken van de Volleybalbus? Dan rekenen we €500,-, exclusief BTW per dagdeel. Ieder extra uur kost €100,-, exclusief BTW.

Voor meer details verwijzen we je naar de onderstaande documenten:

  • Algemene voorwaarden: raadpleeg dit document voor informatie over onze voorwaarden.
  • Handleiding: hier vind je meer informatie over de verschillende spellen die we aanbieden, inclusief instructies en tips.
  • Plattegrond: hierin staan alle onderdelen en maten, zodat je kan zie hoe veel ruimte en welke faciliteiten je nodig hebt.

Vraag de Volleybalbus aan!

Wil jij iedereen in jouw regio kennis laten maken met onze mooie sport? Organiseer dan een gave activiteit en zet de Volleybalbus in! Via de onderstaande button 'Vraag aan!' vind je ook de beschikbaarheid van de Volleybalbus.

Ook interessant: Organiseer een volleybalclinic

Volleybalclinics zijn bij uitstek geschikt om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met volleybal en biedt direct de kans om je eigen club te promoten. Benut de ondersteuningsmiddelen!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Dewy Saris

Dewy Saris

Medewerker Events
Bijgewerkt op