Topevents & clubs

Topevents & clubs

Zet je club in de spotlight tijdens onze events!

Ieder jaar organiseren wij een aantal vooraanstaande internationale evenementen. Zo zorgen we ervoor dat onze nationale teams kunnen schitteren voor eigen publiek en volleybalfans live kunnen genieten van internationaal topvolleybal.

Clubs kunnen meeprofiteren van de positieve effecten die deze dergelijke grootschalige evenementen met zich meebrengen. In onze evenementenkalender zie je welke toernooien er dit jaar in Nederland georganiseerd worden.

De internationale evenementen leveren in ons land veel media-aandacht en dus exposure op.  Een ideaal moment om ook jouw club, lokaal of regionaal, in de spotlight te zetten. Dat kan op verschillende manieren.

Join Volleybal en de Volleybalbus

Onder de paraplu ‘Join Volleybal!’ organiseert de Nevobo met volleybalverenigingen, gemeentes en onderwijs allerlei campagnes en activiteiten om de sport te promoten en versterken; de side-events. Middels die side-events willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met en enthousiasmeren voor onze prachtsport. Als vereniging kun je aanhaken bij de door ons opgetuigde side-events.

Uiteraard kun je ook zelf wat organiseren om je club te promoten en leden te werven; een scholentoernooi of clinic bijvoorbeeld. Of laat de Volleybalbus naar jouw stad of dorp komen.

Subsidie

Door grote evenementen naar ons land te halen, ontvangt de Nevobo regelmatig subsidies waarop onze verenigingen aanspraak kunnen maken.

Wil jouw club ook meeprofiteren van de internationale evenementen en aanspraak maken op de subsidiepot, dan denken onze accountmanagers graag met je mee.

Mogelijkheden om aan te haken bij evenementen

Hieronder een paar mogelijkheden om aan te haken bij top(beach)volleybalevenementen in ons land. Doe mee en maak er ook een clubevent van!

  • Deelnemen aan door de speelstad of Nevobo  georganiseerde side-events.
  • Organiseer een open toernooi of clinic.
  • Met zoveel mogelijk clubgenoten naar Oranje, al dan niet in het clubvak.
  • Met de leden (en andere sportfans) op groot scherm wedstrijden kijken in de clubkantine of op een andere locatie in de stad.
  • Meld je jeugd aan als ballenkind of vlaggendrager: iets wat de jeugd geweldig vindt en waar andere leden trots op kunnen zijn.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Leanne Kraak-Schmidt

Leanne Kraak-Schmidt

Manager Side Events
Bijgewerkt op