Bondsbureau en Werkgroep Arbitrage

Bijgewerkt op

De arbitrage van de Nevobo bestaat uit een afdeling Arbitrage op het Bondsbureau en werkt nauw samen met de Werkgroep Arbitrage, waarvan vijf vrijwilligers.

Bondsbureau en Werkgroep Arbitrage

De afdeling Arbitrage wordt gevormd door een manager, regiocoördinatoren nationaal en regio en regiomedewerkers arbitrage. Zij richten zich op beleidsmatige zaken, zorgen voor de ondersteuning van de clubs op het gebied van de arbitrage en verzorgen de aanwijzingen en begeleiding van de regioscheidsrechters.

De Werkgroep Arbitrage (WA) kent vijf taakgroepen met ieder een voorzitter. De manager en de beide regiocoördinatoren van het bondsbureau completeren de WA. De taakgroepen zijn: Nationaal Indoor & Zitvolleybal, Beach, Internationale Zaken, Spelregels en Coaching & Ontwikkeling.

Naast deze beide groepen kennen we binnen de Nevobo veel arbitragevrijwilligers, die met z’n allen zorgen voor kwantitatieve en kwalitatieve goede arbitrage tijdens onder meer de reguliere competitiewedstrijden, bij bekerwedstrijden, bij verenigingen en bij nationale (jeugd en senioren) kampioenschappen.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Arbitrage