NVVO VT 4/5 Clinic op Papendal
NVVO VT 4/5 Clinic op Papendal
  • Publicatie 23-05-2023

NVVO VT 4/5 clinic op Papendal

Let op: wijziging in het programma!

Op 9 en 10 juni geven Christophe Achten, Jelte Maan en Pauline Martinovic een clinic op Papendal. Dat mag je niet missen als je de kennis van Jelte Maan en Christophe Achten wil meenemen in je eigen vaardigheden als trainer en van Pauline Martinovic (trainer/coach bij How Company) wil leren wat de invloed van een growth mindset is op presteren.

Hieronder lees je meer over de inhoud van de  sessies.

Vrijdag 9 juni – Pauline Martinovic, trainer/coach bij How Company
Pauline Martinovic is trainer/coach bij How Company. Deze organisatie houdt zich vooral bezig met vragen omtrent growth mindset: het zichtbaar maken en laten ervaren van persoonlijke groei, waardoor o.a. een werkklimaat gecreëerd wordt waarin mensen merken dat ze meer kunnen dan ze in eerste instantie dachten. Naast de succesvolle inbreng bij landskampioen Dynamo is How Company landelijk bij meerdere (top)sportorganisaties betrokken. Centraal staat steeds: ‘Ultieme teambuilding’. Pauline is erg enthousiast om iets voor Nederlandse volleybaltrainers te mogen betekenen. Ze zal een interactieve workshop verzorgen, waarbij de deelnemers niet geacht worden om alleen maar te zitten en te luisteren.

Zaterdag 10 juni – Jelte Maan en Christophe Achten

Jelte Maan
De zaterdag wordt gevuld door Jelte Maan en Christophe Achten. Jelte heeft weinig introductie nodig. Hij is een begrip in de Nederlandse en Belgische volleybalgeschiedenis: 200-voudig international en maar liefst 17 jaar als volleyballer aan de Europese top. Momenteel is Jelte technisch directeur van Greenyard Maaseik. Hij is nog steeds enorm gedreven en heeft zijn eigen ideeën bij en visie op het trainen van talenten. Wat is er nodig om in de toekomst voorzien te blijven van volleybaltalent op Europees topniveau? Daarnaast zal Jelte de aanwezigen meenemen in dat waar hij zo goed in was: passing en (slim) aanvallen.

Christophe Achten
Ook Christophe Achten komt zaterdag aan het woord. Hij is momenteel trainer van de Belgische topploeg Lindemans Aalst. In het verleden heeft hij o.a. gewerkt bij de Nationale ploegen van België en IJsland. Netzhoppers, Rottenburg, Raision Luimu, Frankfurt en Asse-Lennik. Christophe heeft zich de afgelopen jaren vooral beziggehouden met de filosofie achter de service. Wat hem betreft een ondergeschoven kindje in het huidige (moderne) volleybal. Theorie en praktijk gaan bij Christophe hand in hand. Daarnaast laat hij samen met Jelte visie en techniek in een aantal oefenvormen samensmelten.

Meer informatie en inschrijven
Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.