fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 20-12-2022

465 teams komen in actie op Volleybaldirect Open

Op zaterdag 7 januari 2023 start het grootste jeugdvolleybaltoernooi van Nederland: de Volleybaldirect open (NOJK).

Dit jaar nemen 465 deelnemende teams het in de voorronde tegen elkaar op voor een plek in de halve finales op 25 februari. Op 8 april is de finaledag van de Volleybaldirect Open. De strijd om de medailles vindt plaats in verschillende sporthallen in regio Zuid.

3000 volleyballers strijden om plek in halve finale
Een aantal indrukwekkend cijfers over de Volleybaldirect Open op een rijtje. Aan het complete kampioenschap (voorronde, halve finale en de finale) doen maar liefst 4.000 volleyballers, verspreid over 465 teams van 155 verschillende verenigingen mee. Op zaterdag 7 januari 2023 laten ruim 3.000 volleyballers, verdeeld over 375 teams, in 28 verschillende hallen zien wat ze in hun mars hebben. De teams strijden dan voor een plek in de halve finale die gepland staat op zaterdag 25 februari 2023. 

Support jouw favoriete team
De deelnemende teams kunnen jouw support goed gebruiken! Publiek is welkom op de tribunes van de verschillende sporthallen dus juich jouw favoriete team naar de volgende ronde. De deuren van de kantines zijn geopend om gewonnen wedstrijden te vieren en verloren wedstrijden te verwerken.

Deelnemende niveaus
Net zoals aan de vorige editie van de Volleybaldirect Open doen CMV-, C-, B- en A en A+ -jeugdteams mee.

De verenigingen met de grootste afvaardiging zijn:

  • Sliedrecht Sport met 10 teams
  • Sudosa-Desto met 10 teams      
  • SV Dynamo met 9 teams

Dros Alterno, Prima Donna Kaas Huizen, Spaarnestad, VV Utrecht en Taurus vaardigen 8 teams af.

Planning Volleybaldirect Open
Voor in je agenda: 

  • Voorronde: zaterdag 7 januari 2023
  • Halve finale: zaterdag 25 februari 2023
  • Finale: zaterdag 8 april 2023 (gespeeld in regio Zuid)

De Nevobo wenst alle betrokken teams, organiserende verenigingen, vrijwilligers en (275!) scheidsrechters veel succes en plezier op 7 januari!