Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 14-11-2022

Hulppieten gezocht

Wil jouw club een toffe training verzorgen in Sinterklaassferen? Dan is een pietentraining een goed idee.

Sinterklaas en smashpiet kwamen zojuist in paniek binnengerend op ons kantoor in Utrecht. Ze hebben namelijk een heel groot probleem. Vele pieten zijn ziek geworden door het eten van heel veel pepernoten en marsepein. “We hebben te weinig pieten om alle cadeaus bij de kinderen te krijgen en ze stoppen maar niet met eten!”, schreeuwde smashpiet. Sinterklaas oogde uiterst bedroefd. Ook hij was bang dat vele kinderen niet hun cadeaus zouden ontvangen door al die zieke pieten.

Gelukkig wisten ze nog van vorig jaar dat vele volleybalverenigingen heel veel jonge volleyballers hebben rondlopen. “Die kids bij de CMV jeugd en de Sportspeeltuin zijn perfecte hulppieten!” zei de sint, “Ze slaan die bal zo ‘hup’ de schoorsteen in”. Wij zijn het hier natuurlijk volkomen mee eens! Echter gaf de smashpiet wel aan dat ze eerst getraind moeten worden. Nou, daar hebben wij de oplossing voor: een heuse pietentraining.

Helpen jullie sint en smashpiet uit de brand? Bekijk dan hier de pietentraining en download hier de hulppiet-diploma!