fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 12-07-2022

Aanbod workshops voor clubs door ADrises

Voormalig volleybalster Anne van Dijk biedt vanuit ervaringsdeskundigheid met haar eigen bedrijf ADrises workshops aan voor onder andere de sport omtrent grensoverschrijdend gedrag. Check het aanbod.

"ADrises is ontstaan vanuit een missie die voortgekomen is uit een persoonlijke ervaring met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in de sport op 9 maart 2017. Ik was dertien jaar oud toen ik de telefoon van mijn trainer onder de deur zag tijdens het passen van beachvolleybalkleding. Wat doe je dan? Ik confronteerde mijn trainer direct met zijn gedrag en maakte dezelfde avond nog een melding bij de politie. Er volgde een complex proces waarin ‘victim blaming’ en verkeerde adviezen centraal stonden."

"Het zijn vaak onderwerpen die je op televisie ziet. Dat lijkt altijd ver weg, maar nu overkwam het ineens mijzelf", aldus Anne van Dijk.

De missie van ADrises is om bewustwording te creëren en voorlichting te geven over het bereiken van een omgeving die vrij is van grensoverschrijdend gedrag. Recent heeft Anne vanuit ADrises een workshop gegeven aan sporters bij Protos in Utrecht:

"De workshop was echt heel bijzonder. Helaas was er vanuit Protos niet een grote opkomst naar de workshop, maar we vonden het zeer impactvol en weten zeker dat de leden die er waren een zeer bijzonder avond hebben gehad. Anne was heel prettig in de omgang en vertelde heel open over haar eigen verhaal. We zijn heel blij dat we deze workshop hebben kunnen faciliteren voor onze leden", aldus Protos.

Ben je ook geïnteresseerd voor een workshop voor sporters en/of kaderleden binnen jullie vereniging? Bekijk dan het aanbod van ADrises.

Ga naar de website en ontdek het aanbod