fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 06-07-2022

Magazine overschrijdend gedrag: We moeten praten!

Vraag gratis het bewaarnummer SPORT Bestuur en Management - CVSN editie aan over grensoverschrijdend gedrag waarin o.a. sporters, clubbestuurders en vertrouwenscontactenpersonen aan het woord komen!


Grensoverschrijdend gedrag in de sport is geen onderwerp waar we makkelijk over praten, maar waar we wel over moeten praten. Dat doen we in het speciale bewaarnummer dat Centrum Veilige Sport Nederland in samenwerking met SPORT Bestuur en Management heeft gemaakt. We praten met sporters, clubbestuurders, vertrouwenscontactpersonen en beleidsmakers. Allemaal mensen met een goed verhaal en een duidelijke mening.

Interviews met o.a.
  • Gregory Sedoc - oud-topsporter en boegbeeld VOG-campagne ‘Heb jij ‘m al?
  • Jan Dirk van der Zee - directeur amateur- en vrouwenvoetbal KNVB
  • Peter Fijbes – organisatieadviseur en teamcoach
  • Mariëtte Hamer - regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld

Ook komt voorzitter Robert van Schijndel van volleybalvereniging Spirit aan het woord over de VOG in de praktijk (vanaf pagina 72). En is de vertrouwenscontactpersoon van Nevobo, Janine Pleizier, geïnterviewd voor het artikel ‘Samen bouwen aan een actief landelijk netwerk’ (vanaf pagina 51).

Inspiratie, inzichten en praktische tips

Het blijft niet bij praten alleen. Met de verhalen en achtergrondverhalen bieden we boeiende content, inspiratie en nieuwe inzichten. Maar ook praktische tips om grensoverschrijdend aan te pakken, zoals met de Regeling Gratis VOG en het High 5! Stappenplan.

Een nummer dat je niet mag missen

Iedereen die betrokken is bij het onderwerp grensoverschrijdend gedrag binnen de sport mag dit speciale bewaarnummer niet missen. Wil je deze speciale editie in een gedrukte versie ontvangen? Stuur dan een bericht met je NAW-gegevens naar vog@nocnsf.nl. Doe het gelijk en wij sturen het blad naar je op!

Klik hier voor de digitale versie van het magazine!