fotohoogendoorn.nl, TeamNL Beach Tour
fotohoogendoorn.nl, TeamNL Beach Tour
  • Publicatie 24-01-2022

Webinar: Beachvolleybaltraining geven!

Dat beachvolleybal veel kansen biedt is afgelopen tijd wel gebleken. Maar hoe verzorg jij als trainer een aantrekkelijke beachvolleybaltraining? Wij inspireren je graag op zondag 13 februari.

Als trainer wil je natuurlijk niets liever dan een leuke uitdagende training verzorgen voor jouw spelers. Maar hoe doe je dit? Tijdens de webinar ‘Beachvolleybaltraining geven!’ voor trainers delen we informatie, tips en ervaringen, zodat je direct aan de slag kunt! 

Inhoud webinar ‘Beachvolleybaltraining geven!` 
Tijdens deze webinar, die plaatsvindt op zondag 13 februari, wordt uitgelegd op welke manier je een aantrekkelijke beachvolleybal training kan verzorgen. We gaan in op praktische zaken, zoals het aantal spelers per veld en omgaan met een andere ondergrond. 

Guus Klein Lankhorst is Projectleider Jeugdvolleybal én RTC-trainer. Guus zal onder andere ervaringen delen over hoe je trainingen praktisch kunt organiseren en inhoudelijk vormgeven. 

Allard Jongsma, eigenaar van Trainerleert en opleider bij de Nevobo, heeft ervaring als (beach)volleybaltrainer en docent. Hij zal ingaan op de mogelijkheden om je als beachvolleybaltrainer te ontwikkelen op verschillende niveaus. Ben jij erbij? 

Meld je aan! 
Webinar: Beachvolleybaltraining geven! 
Wanneer: Zondag 13 februari van 10.00 – 11.30 uur 
Aanmelden: Klik hier voor aanmelden 
Kosten: Deelname is gratis