Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 24-11-2021

Meld je aan voor het digitale Volleybalcafé

Op maandag 6 en donderdag 9 december worden twee digitale Volleybalcafés georganiseerd.

Tijdens het Volleybalcafé bespreken we de huidige ontwikkelingen en uitdagingen en worden good practices gedeeld. 

Op maandag 6 en donderdag 9 december vindt een digitale variant op het Volleybalcafé plaats. Dat is hét moment om je  collega volleybalbestuurders uit de regio te leren kennen en het gesprek aan te gaan. Daarin staan de meest recente ontwikkelingen en uiteraard de uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben centraal. Ook is er ruimte om onderling good practices te delen. Vooral in tijden van corona is het prettig om te weten hoe andere verenigingen omgaan met de verschillende uitdagingen. Kortom, het Volleybalcafé biedt jou ook de mogelijkheid om je zorgen te uiten en van elkaar te leren.   

Agendapunten Volleybalcafé  
Tijdens het Volleybalcafé bespreken we in ieder geval de volgende agendapunten:  

  • Strategische visie 
  • Covid-19
  • Professionaliseren en de rol als Superclub  
  • WK 2022 

Tijdens het Volleybalcafé is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over andere onderwerpen die leven binnen jouw vereniging. Indien daar behoefte aan is, en onderwerpen via het aanmeldformulier kenbaar zijn gemaakt, faciliteren wij dit. 

Meld je aan! 
Ben jij als volleybalbestuurder benieuwd naar de ontwikkelingen binnen het volleybal, welke kansen er voor jouw vereniging liggen en hoe andere verenigingen omgaan met uitdagingen? Meld je dan aan via de  aanmeldlink.