Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 31-08-2021

Download de nieuwe app Opstellingsfout!

Of je nu een official, trainer, coach of speler bent, je wilt zo snel mogelijk opstellingsfouten herkennen. Maar hoe leer je dit op een snelle en leuke manier? Met de app Opstellingsfout!

In opdracht van de Nevobo heeft Virtual Play voor volleybalofficials, -trainers en -spelers de app Opstellingsfout! ontwikkeld. Met deze app kun je spelenderwijs snel en gemakkelijk opstellingsfouten binnen het volleybal leren herkennen.  

Verschillende niveaus 
Totaal zijn er drie niveaus beschikbaar. Per niveau krijg je 25 opstellingen van spelers in een veld te zien en jij moet aangeven of ze goed staan. Hoe sneller je de opdracht goed uitvoert, hoe meer punten je ontvangt! Heb je een vraag fout? Geen zorgen.  Probeer het gewoon nog een keer, zodat je het voor een volgende keer wel weet! 

Op naar het volgende niveau! 
Heb je voldoende punten behaald? Dan ga je door naar het volgende niveau. Vanzelfsprekend worden de opdrachten steeds moeilijker naarmate je in niveau stijgt. Hoe snel en goed herken jij de opstellingsfouten? 

De functionaliteiten 
Een greep uit de functionaliteiten van de app Opstellingsfout! 

  • Spelenderwijs leer je snel opstellingsfouten herkennen. 
  • Totaal zijn er drie niveaus met voor ieder niveau 25 nieuwe opstellingen. 
  • Naarmate het niveau stijgt, worden de opdrachten lastiger. 
  • Je hebt de mogelijkheid om je vrienden uit te dagen. Wie is er het beste? 

Download de app Opstellingsfout!

Ontdek het op Google Play