USV Protos
USV Protos
  • Publicatie 02-06-2021

USV Protos helpt clubs met werven scheidsrechters!

Dit jaar is het werven van scheidsrechters extra uitdagend! Maar hoe zorg je ervoor dat je toch over voldoende officials beschikt? USV Protos helpt alle clubs met een leuke wervingsvideo! Benieuwd?

Een ongelofelijk uitdagend seizoen hebben we achter de rug met veel bijkomende onzekerheden, dit geldt onder andere voor de werving van (nieuwe) scheidsrechters voor het nieuwe seizoen. Normaal gesproken is er veel contact met je leden op de club en is de vraag of iemand volgend seizoen wilt fluiten zo gesteld. Dit is nu door corona een stuk lastiger. Maar hoe zorg je dan toch voor voldoende officials? 

De wervingsvideo van USV Protos!
USV Protos uit Utrecht heeft een leuke video gemaakt waarmee zij scheidsrechters voor hun vereniging werven, en met succes! Graag delen zij dan ook hun wervingsvideo, zodat ook jullie hiervan kunnen profiteren. Bekijk de video!


Liever downloaden? Ook dat is mogelijk!

Download de wervingsvideo scheidsrechters

Nevobo biedt opleidingsmogelijkheden voor jong & oud!
Voor jong en oud zijn er mogelijkheden om jullie scheidsrechters op te leiden, voor alle niveaus. Aanmelden en/of meer informatie over official opleidingen? Ga dan snel naar: Nevobo | Opleiding tot official.

Ondersteuning arbitragebeleid
Heeft de verenigingsondersteuning nodig bij het opstellen en/of uitvoeren van het arbitragebeleid, neem dan contact op met een van de accountmanagers of medewerkers wedstrijdwezen. Ze zijn beschikbaar om te helpen met het opstellen van een arbitrage plan. Voor meer informatie, kijk op: Nevobo | Clubarbitrageplan.