Powered by toVerpOT & Sportworx!
Powered by toVerpOT & Sportworx!
  • Publicatie 19-05-2021

Voorbereidingstoernooi UNLOCK Utrecht: 28 augustus

Voorbereiden op het nieuwe indoorseizoen? UNLOCK Utrecht maakt dit mogelijk op zaterdag 28 augustus! Noteer de datum in je agenda en meld je aan om als eerste de inschrijflink te ontvangen.

Langzaamaan komt het einde van corona in zicht en daarmee kunnen we ons vizier gaan richten op het nieuwe seizoen! Een goede voorbereiding mag dan ook niet ontbreken. Wij hebben voor jouw team een mooi aanbod waarmee we het indoorseizoen stijlvol aftrappen, namelijk met UNLOCK Utrecht op zaterdag 28 augustus!  

Met UNLOCK Utrecht bezorgen wij jouw team, samen met verschillende verenigingen uit de regio Utrecht, Sportworx en toVerpOT, een onvergetelijke dag ter voorbereiding op het nieuwe indoorseizoen. Dit mag je niet missen! 

Voor ieder niveau een toernooi! 
Op verschillende locaties in en om Utrecht worden voorbereidingstoernooien voor senioren, jeugd en recreanten georganiseerd, voor ieder niveau. Kortom, jouw team kan erbij zijn!  

Hoe ziet de dag eruit? 
Jouw team oefent een dag lang tegen verschillende teams uit het hele land. Eenmaal moegestreden is het tijd om de dag gezellig af te sluiten. Dit kun je doen door een gezellig hapje te gaan eten ergens in de stad of bij de vereniging. Lijkt het jouw team gaaf om aanwezig te zijn bij een groot beachvolleybalevenement? Dan is het vervolgens tijd om richting het Jaarbeursplein te gaan om de grootste beachvolleyballers van de wereld te aanschouwen tijdens The King of the Court! Hiervoor zijn wel kaarten nodig.  

Vroege toegang voor jou! 
Noteer de datum in je agenda en geef jouw e-mailadres door zodat je als eerste de inschrijflink ontvangt en dit geweldige toernooi niet aan je voorbij hoeft te laten gaan! Heb je zelf geen team onder je hoede, maar ken je wel iemand die dit aanbod niet mag missen? Voel je dan vrij om dit bericht te delen. 

Meld je aan en ontvang als eerste de inschrijflink! 

UNLOCK Utrecht wordt mogelijk door verschillende volleybalverenigingen uit de regio Utrecht, Sportworx en toVerpOT.