Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 21-04-2021

Onderwijzer? Help mee zodat elk kind kan meedoen

Ben jij actief binnen het onderwijs? Dan is het Jeugdfonds Sport & Cultuur op zoek naar jou! Word intermediair en lever daarmee een belangrijke bijdrage aan de missie: elk kind kan meedoen!

Veel volleyballers zijn actief in het onderwijs. Misschien werk je zelf in het onderwijs en anders ken je ongetwijfeld iemand. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren zodat ieder kind, ongeacht de (financiële) thuissituatie, zijn of haar favoriete sport kan beoefenen? Lees dan snel verder!  

Niet actief in het onderwijs, maar ken je wel iemand? Deel het bericht met hem of haar! 

Elk kind kan meedoen met Jeugdfonds Sport & Cultuur 
Jij hebt hart voor kinderen. Jij weet hoe belangrijk het is dat elk kind gelijke kansen krijgt. Maar helaas is dat niet altijd het geval. Niet elk kind kan aan volleybal, voetbal, judo, dans of muziek doen, omdat de financiële thuissituatie dit niet toelaat. 

Wist je dat twee à drie kinderen per klas te maken hebben met financiële zorgen waardoor zij niet kunnen sporten en bewegen? 

Juist nú zijn kwetsbare kinderen, waar thuis de financiële zorgen, spanningen en stress toenemen, gebaat bij sport en bewegen als uitlaatklep. En jij maakt onderdeel uit van de oplossing. Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren. 

Herkennen van signalen 
Het begint met de mogelijke signalen herkennen dat er thuis iets aan de hand is. Denk aan geldproblemen. Om jou te ondersteunen in het herkennen van de signalen heeft onze partner het Jeugdfonds Sport & Cultuur een Welk Kind Kan Scan ontwikkeld. Deze kun je aanvragen door jouw e-mailadres door te geven op de campagne-pagina ‘Elk Kind Kan’.  

Word intermediair en draag bij aan de missie: Elk Kind Kan! 
Word intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en bied elk kind de kans om sport of cultuur te ontdekken. Hoe? Als intermediair kun je heel gemakkelijk een online aanvraag indienen voor een kind. Na goedkeuring van de aanvraag betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie of het lesgeld direct aan de club waar het kind aan de slag wil.  

Meer weten? Kijk op Elk Kind Kan en word intermediair! 

Misschien lijkt het klein, maar je maakt een wereld van verschil!