Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 31-03-2021

Start beachvolleybalcompetitie nog onduidelijk

Helaas is er nog veel onduidelijkheid over wanneer we kunnen starten met onze beachvolleybalcompetities en -toernooien. Uiteraard worden de voorbereidingen voortgezet.

De coronamaatregelen vanuit de overheid hebben mogelijk invloed op de start van de Nationale Beach Competitie (NBC), het Junior Beach Circuit (JBC) en Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC). De definitieve kalenders worden daarom pas gepubliceerd zodra er weer toernooien georganiseerd mogen worden. We hopen dat het kabinet hier tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april aanstaande meer duidelijkheid over geeft. 

Streefdata start beachvolleybalcompetities en -toernooien
We hopen, mocht alles meezitten, dat we op zaterdag 1 en zondag 2 mei van start kunnen gaan met de Nationale Beach Competitie en het Junior Beach Circuit. Op zaterdag 8 en zondag 9 mei trappen we af met het Summer Beach Volleyball Circuit. 

Eredivisie beachvolleybal
Gezien de huidige omstandigheden kunnen we helaas nog geen startdatum benoemen voor de Eredivisie beachvolleybal. Zodra dit wel het geval is berichten wij hierover.

Zodra het organiseren van toernooien weer is toegestaan, openen we ook direct de mogelijkheid tot inschrijven voor de beachvolleybalcompetities en -toernooien. Hierover informeren we de beachvolleyballers op www.volleybal.nl 

Voorbereiding in volle gang 
De voorbereidingen voor de competities en toernooien worden momenteel voortgezet. Alles is erop gericht om, mits de maatregelen dit toelaten, weer zo snel mogelijk te gaan beachvolleyballen. 

Raadpleeg ook de nieuwe Leidraad Beachvolleybal Competitie