Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 11-02-2021

Winter Course: Motorisch leren in de praktijk

Motorisch leren in de praktijk, de tweede van de drie webinars in de Winter Course-serie is nu beschikbaar! Wil je meer weten over motorisch leren gericht op volleybal? Dan mag je deze niet missen.

Waar eerder Peter Beek, tijdens de webinar Motorisch Leren in de Fall Course-serie al stilstond bij dit onmisbare thema binnen de sport, gaat Chris McGown verder. Het verhaal van Chris focust zich ook op het motorisch leren, maar meer gericht op de volleybalpraktijk. Kortom, de moeite waard om te kijken.


Binnenkort meer Winter Course-webinars
Houd het nieuwsoverzicht van www.nevobo.nl en onze social media goed in de gaten. Ook vind je de gepubliceerde webinars uit de Winter Course-serie terug op de speciaal ingerichte pagina. Hier vind je onder andere de eerste webinar: Coachen in het buitenland die gegeven wordt door Teun Buijs, voormalig hoofdcoach van USC Münster met een rijke carrière, onder andere als hoofdcoach bij verschillende profclubs in het buitenland & Erik Reitsma, assistent-coach van het Nationaal Dames Team én van topclub Stuttgart. Zij nemen je mee in de wereld van een topcoach in het buitenland. 

Houd de Winter Course-pagina in de gaten!

Inspiratie voor trainers en coaches
Ook interessant zijn de Coachkaarten en de webinars uit de Summer Course- én Fall Course-serie.

Klik hier voor inspiratie trainers en coaches