Fotohoogendoorn.nl
Fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 01-09-2020

Zaalseizoen van start in tijden van corona

Het zaalseizoen is begonnen! Iets waar we met z’n allen ontzettend naar uitkeken. Maar hoe zorg je er als vereniging voor dat je voldoet aan alle richtlijnen vanuit de overheid?

Er is veel om rekening mee te houden tijdens de start van het nieuwe zaalseizoen. Naast het beleven van plezier, zet jouw vereniging zich in voor de veiligheid van alle teams, de stafleden, scheidsrechters, toeschouwers en noem maar op. Om jouw vereniging verder te helpen, zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar.  

Hulpmiddelen organisatie indoor volleybal 
Naast het landelijke sportoverstijgende protocol verantwoord sporten, hebben wij voor de volleybalverenigingen specifieke varianten opgesteldprotocol indoor volleybal en arbitrage. Hierin vind je alle specifieke zaken omtrent volleybal. Denk daarbij aan richtlijnen voor verschillende groepen, starttijden, maar ook hoe we omgaan met eventuele voortijdige beëindiging van de competities. Ook worden in dit sportspecifieke protocol eventuele afwijkingen van spelregels of reglementsartikelen beschreven. 

Naast een volleybalspecifiek protocol stellen wij een volleybalspecifieke FAQ ter beschikking waarin de meestgestelde vragen zijn gebundeld.  

Organisatie indoor volleybal 


Veel plezier aankomend seizoen en blijf gezond!