www.pixabay.com
www.pixabay.com
  • Publicatie 30-06-2020

Bekijk de webinar 'Professionalisering' nu terug!

In deze webinar laat Peter van Tarel, manager Sportontwikkeling Nevobo, zien of én hoe een professional voor jouw vereniging het verschil kan maken. Bekijk de webinar terug!

Er wordt momenteel veel gesproken over de waarde van professionalisering binnen verenigingen. Maar hoe kom je tot een professional binnen de club? En op welke wijze is een businessmodel te realiseren dat bijdraagt aan structureel voldoende kader, zowel kwantitatief als kwalitatief? In deze webinar laat Peter van Tarel, manager Sportontwikkeling Nevobo, zien of én hoe een professional voor jouw vereniging het verschil kan maken. Haal er je voordeel uit.

Kijk terug: Webinar: Aan de slag met een professional?

Webinars in coronatijden
Ter ondersteuning van onze verenigingen publiceren wij webinars waar verenigingen daadwerkelijk iets mee kunnen. Een aantal van deze webinars zijn terug te kijken. Ga naar onze webinar-pagina voor meer informatie.

Webinars in coronatijden