fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 08-06-2020

TeamNL Beach Tour komt naar jouw vereniging!

Dé beachvolleyballers van TeamNL gaan naar verenigingen om de jeugd met gave clinics klaar te stomen voor een mooie toekomst in het zand!

UPDATE: Inschrijving TeamNL Beach Tour gesloten
Wegens het overweldigende aantal aanmeldingen zijn we helaas genoodzaakt de inschrijving voor TeamNL Beach Tour te sluiten. We doen ons uiterste best om alle aanmeldingen zo snel mogelijk te verwerken.

TeamNL Beach Tour komt naar jouw vereniging
Na SchoolVolley+, waarmee wij met onze bondstrainers en internationals kinderen van basisscholen en BSO’s voorzien van uitdagende clinics, krijgt de jeugd nu ook de mogelijkheid om clinics bij te wonen die worden verzorgd door grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal. TeamNL Beach Tour komt naar jouw vereniging!

TeamNL Beach Tour
Grote namen als Christiaan Varenhorst, Sanne Keizer en Alexander Brouwer komen naar jouw vereniging met TeamNL Beach Tour. Hiermee krijgt jouw jeugd de ultieme mogelijkheid om grote namen uit de beachvolleybalwereld te ontmoeten én krijgen zij ook nog eens een onvergetelijke clinic van deze topbeachvolleyballers.

Hoe ziet de TeamNL Beach Tour eruit?
Als vereniging kun je kiezen uit twee varianten van de TeamNL Beach Tour:

Variant A
De beachvolleyballers en trainers van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) bezoeken jouw vereniging om zelf te gaan trainen met hun staf. Om te kunnen trainen zijn er minimaal 2 beachvelden benodigd. Aansluitend hierop krijgen de jeugdleden de mogelijkheid om een clinic te volgen die persoonlijk wordt gegeven door de aanwezige topbeachvolleyballers. De training duurt ca 1,5 uur, de clinic een uur.

Variant B
De beachvolleyballers van TeamNL komen langs bij jouw vereniging om een gave clinic te verzorgen voor jouw jeugd. Jouw jeugdleden worden getraind door bekende topspelers en krijgen de kans met en tegen hen te beachvolleyballen. Beachvelden zijn gewenst, maar niet noodzakelijk. Kortom, heb je enkel grasvelden ter beschikking, meld je dan gewoon aan! Deze variant duurt ca. 1 uur.