Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 02-03-2020

Zilver voor Cees Adriaanse en Ad Kemp

Arbiters gehuldigd bij Sliedrecht Sport voor 25 jaar trouwe dienst op de bok

Afgelopen zaterdag werden in de thuishaven van Sliedrecht Sport, sporthal de Basis, een aantal halve finales om de beker gespeeld. De club zag daarin een mooie gelegenheid om twee van haar gewaardeerde arbiters te eren: Cees Adriaanse en Ad Kemp werden onderscheiden met de zilveren officialspeld van de Nevobo.. 

Adriaanse is al ruim 25 jaar actief als scheidsrechter in regio Zuid. Hij fluit 20-25 wedstrijden per seizoen in de regiodivisie en Promotieklasse, Naast fluiten geeft hij ook (volgens spelers fanatiek) training aan een aantal teams. 

Kemp kreeg zijn onderscheiding voor 25 jaar scheidsrechteren  al in september opgeprikt, maar werd zaterdag nog even voor het eigen clubpubliek in het zonnetje gezet.  

Naast de speld kregen zij ook nog een cadeautje van de club; de eerste nieuwe clubsjaals werden bij de jubilerende arbiters omgehangen.