Inschrijving selectietrainingen Pré Jeugd geopend

Inschrijving selectietrainingen Pré Jeugd geopend

Gepubliceerd op 9 mei 2024

In juni 2024 krijgen jonge talentvolle meiden en jongens de kans om mee te doen aan selectietrainingen voor de Pré Jeugd. Dit is regionaal volleybalaanbod voor de beste jeugdspelers in de regio. Heeft jouw vereniging fanatieke spelers tussen de 14 en 16 jaar? Moedig ze dan aan om zich in te schrijven voor de selectietrainingen!

Wat is Pré Jeugd?

Pré Jeugd is een nieuw, regionaal initiatief in samenwerking met de Nevobo. Vanaf het seizoen 2024/2025 vervangt dit de huidige RTC's. Talentvolle jeugd krijgt hiermee de kans om in hun regio extra trainingen te volgen. In 9 regio’s zullen trainingsgroepen in de leeftijd <17 jaar starten. Hoewel de trainingen primair bedoeld zijn voor jongeren van 14 tot en met 16 jaar, zijn ook deelnemers die een jaar jonger of ouder zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Inschrijving selectietrainingen

De meeste regio’s organiseren op 23 juni of op 30 juni hun selectietrainingen voor seizoen 2024/2025 en de aanmeldformulieren staan nu online! We willen jullie vragen om deze informatie te delen met jullie trainers en jeugdleden. Binnenkort sturen we ook een gerichte e-mail naar Nevobo-leden van de betreffende geboortejaren.

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over Pré Jeugd, een overzicht van de samenwerkingspartners, de data van de selectietrainingen en links naar de aanmeldformulieren.