Hardcopy handboek Sportspeeltuin nu verkrijgbaar!
Sportspeeltuin

Hardcopy handboek Sportspeeltuin nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 19 december 2023

Het handboek Sportspeeltuin, waarmee je eenvoudig ons programma voor kinderen van 4 tot 6 jaar kunt introduceren op jouw vereniging, is nu verkrijgbaar in hardcopy! Heeft jouw vereniging al een Sportspeeltuin, willen jullie starten met jeugdaanbod of het bestaande aanbod verder uitbreiden? Bestel dan vóór 1 januari het handboek met exclusieve korting op Bronsport.nl!

Wat is de Sportspeeltuin?

De Sportspeeltuin is een programma dat bestaat uit tien lessen die vier keer herhaald worden. Ook zijn enkele themalessen toegevoegd aan dit programma, zoals Carnaval en Pietengym. Ouders delen waardevolle 'quality' time met hun kinderen, terwijl de kinderen ongemerkt werken aan hun brede motorische vaardigheden, de basis voor een leven lang plezier in sport en bewegen. Hoewel de focus niet specifiek op volleyballen ligt, bevinden de kinderen zich wel in een volleybalomgeving. Zo wordt er in de oefeningen gebruikgemaakt van een volleybal en een volleybalnet. Deze kennismaking met de sport en vereniging resulteert vaak in het verwelkomen van nieuwe leden. De Sportspeeltuin is dan ook een ideale manier om toekomstige leden te werven.

Bestel het handboek nu met korting op Bronsport.nl!

Ontdek hoe eenvoudig het is om op jouw vereniging te starten met de Sportspeeltuin dankzij ons speciale handboek! Naast tien kant-en-klare lessen, staan er waardevolle tips en aandachtspunten voor verenigingen en begeleiders in. Het handboek is gratis online te bekijken, maar op veler verzoek is er nu ook een hardcopy beschikbaar! Voor iedereen die het handboek graag echt in handen neemt en doorbladert, is er een prachtige klapper verkrijgbaar met geplastificeerde kaarten die je direct in de zaal kunt gebruiken.

Bestel het handboek nu met korting via de webshop van Bronsport. Tot 1 januari is de prijs € 24,95, daarna betaal je € 49,95. Wees er dus snel bij en profiteer van deze aanbieding!