Duik in de wereld van beachvolleybal op het Nationaal Volleybalcongres!
Nationaal Volleybalcongres

Duik in de wereld van beachvolleybal op het Nationaal Volleybalcongres!

Gepubliceerd op 9 mei 2024

Veel verengingen hebben al een eigen beachvolleybalaccomodatie, maar hoe verzorg je een aantrekkelijke training op het zand voor kinderen? Laat je tijdens het Nationaal Volleybalcongres inspireren door Victor Anfiloff, voormalige bondscoach van Beach Team Nederland! 

Beachvolleybal is niet meer weg te denken uit het sportlandschap. De sport heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld en is enorm in populariteit gegroeid, waarbij sommige beachvolleybalverenigingen een toename van maar liefst 250% zagen! Maar hoe zorg je ervoor dat je trainingen aantrekkelijk en leerzaam zijn voor jonge spelers? 

Workshop beachvolleybal tijdens het Nationaal Volleybalcongres

Tijdens de workshop van Victor Anfiloff krijgen trainers de gelegenheid om hun vaardigheden te verbeteren in het geven van beachvolleybaltrainingen voor kinderen. Deze sessie is ideaal voor trainers die beginnen met het geven van beachvolleybaltrainingen. Victor zal praktische tips en inzichten delen die je direct kunt toepassen. Ontdek hoe je aantrekkelijke en effectieve trainingen maakt voor jeugdspelers die de overgang maken van indoor naar beachvolleybal, met alle nieuwe uitdagingen van dien, zoals omgaan met de wind. 

Wil je de workshop bijwonen? Schrijf je in voor het Nationaal Volleybalcongres op zaterdag 1 juni te Papendal. Klik op onderstaande button voor het volledige dagprogramma en om je tickets te bestellen.

Victor Anfiloff

Anfiloff was tot 2000 zelf actief als beachvolleyballer in Australië, en met succes! Hij werd twee keer kampioen van zijn land en zelfs eenmaal van Azië. Nadat hij gestopt was als sporter, bekwaamde hij zich in het trainersvak. Anfiloff was tussen 2007 en 2016 in verschillende functies werkzaam voor Beach Team Nederland (BTN). Als bondscoach en talentcoach werkte hij met zowel de topteams als de talenten van ons land. In 2019 keerde hij terug bij BTN, dit keer als bondscoach van de mannen, een functie die hij tot 2021 vervulde.