Een belangrijke voorwaarde is natuurlijk dat de vereniging bij de Nevobo aangesloten is en alle teamleden lid moeten zijn van de vereniging en daarmee van de bond.

Teamopgave en zaalbeschikbaarheid

De jaarlijkse competitie-cyclus begint in april/mei met het opgeven van de teams. De uitnodiging tot opgave van teams komt per mail naar de wedstrijdsecretaris, en bevat onder meer alle informatie over de teamopgave, zaalbeschikbaarheid, letterschema’s etc. Wanneer de teamopgave door de Nevobo is ontvangen, kunnen de competitiemedewerkers aan de slag met de voorlopige poule-indeling.

Conceptplanning

De conceptplanning wordt voorgelegd aan de wedstrijdsecretaris van de vereniging, waarna wijzigingen voor een bepaalde periode kosteloos kunnen worden doorgevoerd. Na die periode kan het zijn hier administratiekosten voor worden berekend en/of dat de tegenstander akkoord moet geven bij wijzigingen.

Teamsamenstelling

Na de eerste reactietermijn krijgt de wedstrijdsecretaris een mailmelding om de teamsamenstelling tijdig, voor aanvang van de competitie, in orde te maken. De uitnodiging om teams op te geven is dan ook zichtbaar in de taakbalk wanneer de secretaris inlogt op deze site. De teamsamenstelling wordt digitaal ingevoerd en kan in delen worden gedaan, waarbij de gegevens van de spelers in het ledenadministratiesysteem kunnen worden opgezocht en gekoppeld.

De exacte bepalingen vind je in het Wedstrijdreglement hieronder en de aanvullende publicaties.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Regiokantoor

Bijgewerkt op