De Mijn Volleybal app is dé app voor volleyballend Nederland. Van speler tot bestuurder en van official tot fan. De app biedt snel, eenvoudig en overzichtelijk alle actuele volleybalinformatie teams, verenigingen en competities.

De app biedt altijd snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities. De Mijn Volleybal app is voorzien van een fris design en biedt de mogelijkheid om met behulp van een login diverse voorkeuren op te slaan. Zo kunnen gebruikers teams, clubs en competities volgen en instellen waarvoor ze pushberichten willen ontvangen, zoals uitslagen en nieuwsberichten. Officials vinden in de nieuwe app ook hún persoonlijke programma terug.

Functionaliteiten voor clubs

In de Mijn Volleybal app kunnen gebruikers ook op de hoogte blijven van zowel landelijk als lokaal volleybalnieuws. Zo kunnen zij nieuwsberichten van hun favoriete club in de app lezen en pushberichten van hun favoriete club ontvangen. Hoe je dit als vereniging kunt regelen, kun je hieronder lezen in de handleiding van de Mijn Volleybal app.

Verenigingslogo

In de nieuwe app is de zichtbaarheid van verenigingen ook vergroot door de verenigingslogo’s weer te geven bij onder meer de wedstrijden. Verenigingen die hun logo hebben ingevoerd in Sportlink verschijnen automatisch met hun logo in de app.

De ledenadministrateur heeft de rechten om het logo in Sportlink in te voeren. (Hij/zij kan het logo toevoegen door in Sportlink Club linksboven op menu optie ‘Vereniging’ > ‘Verenigingsgegevens’ te klikken. In het dan verschijnende scherm kun je rechtsboven het logo inlezen).

Pushberichten vereniging

Als club kun je jouw achterban bereiken via een pushbericht in de Mijn Volleybal app. Met een pushbericht is het mogelijk om iedereen die jouw club of een team van jouw club heeft toegevoegd aan zijn favorieten snel en makkelijk informeren over belangrijk nieuws. Door in te loggen op nevobo.nl kun je eenvoudig een nieuw pushbericht aanmaken. Hoe je dit als vereniging kunt versturen, lees je hieronder in de handleiding over pushberichten voor clubs.

Download de Mijn Volleybal app

Staat de app nog niet op jouw telefoon? Download ‘m dan vandaag nog. Dat kan hier voor Android en hier voor iOs.

FAQ Mijn Volleybal app

Heb je vragen over de app? De meest voorkomende vragen en de antwoorden daarop zijn op volleybal.nl voor gebruikers op een rijtje gezet.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Media & Communicatie

Bijgewerkt op