Bied je verenigingsleden de mogelijkheid om langer te blijven genieten van volleybal met de Mastercompetitie: dé competitie voor volleyballers die zoeken naar flexibiliteit op niveau.

Uit onderzoek blijkt dat vele volleyballers vanwege tijdsgebrek en veranderende prioriteiten minder frequent en voornamelijk doordeweeks willen spelen met vrienden en/of gelijkgestemden op een niveau dat bij hen aansluit. Met het opnemen van de Mastercompetitie in het verenigingsaanbod bied jij je verenigingsleden de mogelijkheid om langer te blijven genieten van ons mooie spel.

De Mastercompetitie, wat houdt het in?

De Mastercompetitie is een zaalcompetitie voor volleyballers die op hoog (divisie)niveau, maar minimaal promotieklasse, hebben gespeeld. De competities zijn kleiner waardoor er minder wedstrijden worden gespeeld en er wordt doordeweeks gespeeld. Hierdoor biedt jouw vereniging volleyballers dé kans om voldoende tijd te hebben voor hun veranderende prioriteiten in combinatie met volleybal!

Waar wordt momenteel de Mastercompetitie gespeeld?

Momenteel wordt de Mastercompetitie gespeeld in regios Noord, Oost en West. Op dit moment zijn er enkel damesteams actief in de Mastercompetitie, maar de Mastercompetitie biedt ook zeker mogelijkheden voor de heren.

Samen met verenigingen aan de slag!

Door de veranderende wensen op het gebied van sporten, slaan wij de handen ineen met de al actieve verenigingen binnen de Mastercompetities. We willen namelijk allemaal dat volleyballers zolang mogelijk kunnen genieten van ons spel. Ook benaderen we actief verenigingen die het nog niet aanbieden en gaan in gesprek over de kansen die het biedt om via de Mastercompetitie leden te behouden. Als er belemmeringen zijn dan kijken we op welke manier we kunnen helpen. Onze ambitie is dat de mastercompetitie in de toekomst in alle regio’s met voldoende teams draait.

Interesse?

Lijkt het jouw vereniging interessant om jullie verenigingsaanbod uit te breiden door het aanbieden van de Mastercompetitie? Wij denken graag met je mee.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Regiokantoor

Bijgewerkt op