• Publicatie 23-01-2018

Concept beach toernooikalender bekend

Zet jouw speeldata alvast in je agenda!

Ieder jaar organiseert de Nevobo de Nationale Beachcompetitie. Samen met (beach)verenigingen wordt een prachtige kalender samengesteld vol toernooien waarvoor je je op verschillende niveaus in kunt schrijven. De Eredivisie- en toptoernooien zijn natuurlijk alleen weggelegd voor de nationale topteams, maar de 3e divisie is een instroomtoernooi waaraan iedereen kan deelnemen. Speel je in de zaal 2e klasse, dan is instromen via de 3e divisie geen enkel probleem. Daarnaast zijn er voor lagere niveaus ook toernooien bij clubs en andere aanbieders. Kortom, iedereen die wil, kan deze zomer een beachvolleyballetje slaan; of je nu een reeks van wedstrijden wilt spelen, of alleen een toernooi bij je in de buurt.

Ook dit seizoen hebben wij weer veel aanvragen ontvangen voor het organiseren van een competitieronde. Zoals elk jaar is het een hele puzzel om zoveel mogelijk wensen te honoreren. De concept-kalender vind je hier. Voor de groene data hebben wij op dit moment nog geen promotor beschikbaar gevonden. Mocht je op één of meer (groene) data een toernooi willen organiseren, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Henk Steeghs (Competitieleider Nationale Beachcompetitie) via beach@nevobo.nl

De Eredivisiedata en -locaties zijn niet in de concept-toernooikalender opgenomen omdat de organisatie hiervan in handen van SportWorX  (voorheen Music & Sports) ligt. De Junior Beach Circuit (JBC) kalender wordt momenteel samengesteld in de regio’s en zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

De definitieve kalender wordt, zoals jaarlijks, vóór 1 april gepubliceerd www.beachcompetitie.nl.