Fotohoogendoorn.nl
Fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 27-02-2023

250 jeugdteams in actie in halve finale NOJK

Afgelopen zaterdag streden 250 jeugdteams voor een plek in de finale van de Volleybaldirect Open (NOJK).

Afgelopen zaterdag was het zover: de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK). Op 22 locaties verspreid door het land kwamen 250 teams in actie die er alles aan deden om een finaleplek te bemachtigen. 

Door naar de finale 
Sliedrecht Sport uit Sliedrecht en Sudosa-Desto uit Assen wisten zich met 8 teams te plaatsen voor de finaleronde. SV Dynamo uit Apeldoorn doet met 7 teams mee aan de eindronde. Er is geen vereniging die vertegenwoordigd is in alle jongens en/of meiden categorieën.  

De finales worden op 8 april gespeeld in de onderstaande hallen. 

Sporthal 
Plaats 
Vereniging 
Categorie 
Topsporthal Tilburg 
Tilburg 
Volley Tilburg 
A+ 
Piushof 
Panningen 
VC Olympia 
A 
De Körref 
Meijel 
VC Peelpush 
B 
Sportcentrum Molenbroek 
Gemert 
Were-Di 
C 
De Klep  
Middelbeers 
VC Odi 
CMV 


Binnenkort volgt ook het wedstrijdprogramma.  

Geslaagde halve finale 
Op alle locaties werden de wedstrijden op sportieve wijze gespeeld, stond de organisatie vanuit de verenigingen zeer goed en waren er vele vrijwilligers op de been om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes liep. Ook de aangewezen officials en diverse cursisten hebben zich weer fantastisch ingezet om alle wedstrijden in goede banen te leiden. Dat geldt ook voor alle officials vanuit de verengingen die de CMV-wedstrijden hebben gefloten.

De reporter van BWG-TV bracht een bezoekje aan de Sportwaard in Zaltbommel om de stemming in de sporthal te peilen. Bekijk de reportage hieronder. 

Halve finales NOJK volleybal in Zaltbommel from BWG TV on Vimeo.

Meer informatie over de finale volgt  
Binnenkort volgt op deze site meer informatie over de finaledag van de Volleybaldirect Open op 8 april 2023. Bekijk hier de finalisten van de Volleybaldirect open 2022-2023. 

Veel succes met de voorbereidingen voor de finale!