Storing DWF zaterdag 17 december
Storing DWF zaterdag 17 december
  • Publicatie 19-12-2022

Storing DWF zaterdag 17 december

Afgelopen zaterdag is de DWF-server vanaf ongeveer 14.00 uur onbereikbaar geweest.

Vanwege de storing zijn verschillende wedstrijden niet afgerond in het DWF en werden DWF-formulieren van veel wedstrijden niet gevonden. 

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden in de halfjaarscompetitie gespeeld. We vinden het heel vervelend dat de storing ervoor heeft gezorgd dat er onduidelijkheid is ontstaan over de eindstanden en eventuele promotie en degradatie.  
 
Uitslagen per mail doorsturen naar de regio  
Als dat nog niet gebeurd is, verzoeken we wedstrijdsecretarissen om de uitslagen van de wedstrijden die afgelopen zaterdag zijn gespeeld alsnog per mail aan de betreffende regio door te geven. We verzoeken je om daarbij ook de naam van de scheidsrechter(s) te vermelden. 
 
Onze collega’s werken er hard aan om de uitslagen zo snel mogelijk te verwerken. Met daarbij wel de kanttekening dat zij ook moeten focussen op én prioriteit moeten geven aan de planning van de tweede helft van het seizoen.  
 
Vragen  
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega’s in de regio. Hier vind je per regio de contactgegevens.