Wandelaars van Nevobo
Wandelaars van Nevobo
  • Publicatie 14-11-2022

Halfuurtje Door Je buurtje

Nevobo-collega's geven het goede voorbeeld met een fijne herfstwandeling.

Bewegen is gezond voor iedereen, maar voor mensen met diabetes nog belangrijker. Dat weet onze maatschappelijke partner de Bas van de Goor Foundation als geen ander. Deze stichting zet zich in om mensen met diabetes in beweging te brengen naar een betere kwaliteit van leven. In dat kader organiseerde de Bas van de Goor Foundation op 13 en 14 november Halfuurtje Door Je Buurtje. Een actie waarmee we samen heel Nederland in beweging willen brengen, simpelweg door een halfuurtje te wandelen. 

Natuurlijk deden wij zelf ook mee. Naast een grote groep 'thuiswandelaars', liepen we met veertien collega's in de lunchpauze een rondje in de buurt van de Weerelt van de Sport in Utrecht. Heb jij ook een rondje gelopen? 

Meer weten over dit initiatief? Klik hier