Scheidsrechter Benno Meijer in actie in 2016
Scheidsrechter Benno Meijer in actie in 2016
  • Publicatie 10-11-2022

Benno Meijer actief tijdens WK Zitvolleybal

Nadat we een grote groep scheidsrechters op het WK volleybal in eigen land hadden, reisde Benno Meijer af naar Sarajevo voor het WK Zitvolleybal.

Nevobo-scheidsrechter Benno Meijer is afgelopen periode als scheidsrechter actief geweest tijdens het WK Zitvolleybal in Sarajevo. Volgens zijn zeggen heeft hij een mooi toernooi gehad en heerlijk gefloten. Daar was hij blijkbaar niet de enige in, want hij fluit als 1e scheidsrechter vrijdag de wedstrijd om de bronzen medaille. De strijd zal gaan tussen Egypte en Brazilië.

Benno Meijer is in Nederland een van onze topscheidsrechters in de Eredivisie indoor en in de Eredivisie Zitvolleybal. Internationaal heeft hij onder andere gefloten bij de paralympics van 2016 in Rio de Janeiro en die van 2020 in Tokyo.

Wil jij het volgen? Check dan de livestreams via de YouTube Live Blog

Veel succes met de wedstrijd om de bronzen medaille Benno!