Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 14-06-2022

Sporter met beperking als vrijwilliger, doen!

Er weleens aan gedacht om een sporter binnen jullie club met een beperking in te zetten als vrijwilliger? Voor zowel de club als de sporter zelf een mooie kans! Maar waar begin je? Check de video.

Heeft jullie club sporters met een beperking? Onderzoek dan samen met de sporter de mogelijkheid om hem of haar in te zetten als vrijwilliger. Zowel voor de club als voor de sporter(s) zelf een mooie kans! Maar hoe pak je dit aan? Hans Mater (KNHB) bespreekt in de video hieronder met Caroline van Lindert (Mulier Instituut) en Jesper Boom (sporter én vrijwilliger bij Il Primo) hoe je sporters met een beperking ook inzet als vrijwilliger binnen de sportclub. 

Meer weten?
Gelijk aan de slag met vrijwilligers met een beperking op jullie club? Dit is mogelijk! Neem dan spoedig contact op Shane van der Horst, hij helpt je graag op weg.
Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem ook dan contact op met Shane van der Horst, coördinator zitvolleybal en g-volleybal Nevobo,  

Starten met aanbod voor sporters met een beperking?
Willen jullie starten met aanbod voor sporters met een beperking of jullie huidige aanbod voor deze doelgroep uitbreiden? Check de video met Hans Mater en Sandra van Wijhe en dit bericht en ga aan de slag!