fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 09-05-2022

Jubileumclinic NVVO op 10 en 11 juni, meld je aan!

NVVO viert haar 40-jarige bestaan met een fysieke jubileumclinic (VT4/5) op 10 en 11 juni waar Steven Vanmedegael en Kelly Dekker te gast zijn. Ben jij erbij? Lees meer en meld je aan via NVVO.

Vrijdag(avond) 10 juni door Kelly Dekker, sport- en performancepsycholoog
Na een door corona afgedwongen absentie van twee jaar is de NVVO ontzettend verheugd dat ze in het jaar dat zij hun 40-jarige jubileum vieren weer een fysieke VT 4/5 clinic aan mogen bieden. Voor deze gelegenheid is het ze gelukt om twee topopleiders te strikken. Op de vrijdagavond 10 juni zal sport- en performancepsycholoog Kelly Dekker een inleiding verzorgen. Kelly gebruikt 'Acceptance and Commitment Training (ACT)' als basis voor haar manier van werken met topsporters. 'Hoe ga ik met belemmerende gedachten of onprettige gevoelens om?' De vraag die daarin centraal staat is: 'Is het absoluut noodzakelijk om je goed te voelen om optimaal te kunnen presteren?' Kelly laat de aanwezige trainers kennismaken met deze nieuwe evidence-based methode en toont hoe de psychologische flexibiliteit van sporters vergroot kan worden, zodat sporters beter om kunnen gaan met ups-and-downs, immers: iedereen die ergens vol voor gaat, krijgt te maken met teleurstellingen en succes. Sporters, maar ook coaches. Kelly is met deze, in Nederland relatief nieuwe manier van denken en werken, erg succesvol. NVVO is dan ook erg verheugd haar een podium aan te kunnen en mogen bieden.

Zaterdag 11 juni door Steven Vanmedegael, trainer Knack Volley Roeselare
De zaterdag zal gevuld worden met een absolute topper uit ons buurland België. Steven Vanmedegael is als trainer op jonge leeftijd al zeer gewild, maar blijft voorlopig trouw aan de club waar hij al jaar en dag aan verbonden is: Knack Volley Roeselare. Steven heeft vijf jaar als assistent bij topcoaches mee kunnen kijken, voordat hij in 2018 het stokje van Emile Rousseaux overnam. Steven wordt geprezen omwille van zijn immense inzet en onuitputtelijke volleybalkennis. Door de jaren heen heeft Steven een eigen visie op het volleybal ontwikkeld. Van opleiding is Steven Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Als hoofdcoach van de nationale junioren en jeugd nam Steven deel aan 3 WK’s en 3 EK’s. Als hoogtepunt pakte Steven brons op het EK-junioren in Polen en deed dit enkele maanden later over met het behalen van de bronzen plak op het EK-jeugd in Bosnië-Herzegovina. Met dit voortreffelijke resultaat plaatste hij zijn ploeg voor het WK-jeugd in Mexico. Samen met Rousseaux slaagde hij erin om viermaal kampioen en driemaal bekerwinnaar te worden. Als hoofdcoach werd hij afgelopen jaar kampioen (ook dit jaar gaat Roeselare waarschijnlijk de titel opeisen) en won hij tweemaal de beker. Ook in de Champions League was Roeselare het afgelopen jaar onder Steven redelijk succesvol. De behaalde titels, maar vooral die eerste titel in drie seizoenen als hoofdtrainer van Knack Volley, heeft Steven laten zien zeer goed op eigen benen te kunnen staan staan en maken van hem een zeer gewilde succestrainer. Echter blijft hij België voorlopig trouw. De thema’s die Steven tijdens de ochtend-  en middagsessie zal gaan behandelen zijn: transitie/tegenaanval en organisatie blok-verdediging.

Meld je aan!
De jubileumclinic (VT4/5) zal plaatsvinden in het weekend van 10 en 11 juni. De vrijdagavondsessie zal plaatsvinden in Hotel van der Valk in Veenendaal. De zaterdag zal zoals gebruikelijk plaatsvinden in de Van der Knaaphal in Ede. Voor NVVO-leden is er sprake van een zeer gunstig aanbod. Voor niet-leden wellicht een gelegenheid om lid te worden en en zo gebruik te maken van de extra korting gebruik te maken van de extra korting. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden