Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 21-04-2022

Iedereen kan meedoen bij de EuroGames 2022!

Van 27 tot en met 30 juli vindt de EuroGames 2022 plaats in Nijmegen. Met dit LHBTQI+ sportevenement wil de organisatie zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen, dus iedereen kan meedoen!

2022 is het jaar van EuroGames in Nijmegen! EuroGames is een internationaal LHBTQI+ sportevenement en vindt plaats van 27 tot en met 30 juli. Het idee achter dit evenement is dat iedereen kan meedoen, of je nu behoort tot de LHBTQI+ gemeenschap of niet. Hiermee wil de organisatie deze zomer in Nijmegen zoveel mogelijk sporters in beweging krijgen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

EuroGames 2022 Volleybal
Ken je binnen jullie vereniging een team dat niet mag ontbreken bij de EuroGames 2022? Deel dan dit bericht! Ook als je een individuele speler kent en graag aansluit kun je dit bericht delen. Echter kan de organisatie niet garanderen of hij of zij toegewezen kan worden aan een team.

Voor meer informatie, programma en aanmelden verwijzen we graag door naar de website van EuroGames2022!

Ga naar EuroGames2022