Peter Sprenger
Peter Sprenger
  • Publicatie 23-12-2021

Video: voorzitter Peter Sprenger over 2021 en 2022

Voorzitter Peter Sprenger van de Nevobo blikt in onderstaande video terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar het bijzondere volleybaljaar 2022.

Enkele passages uit de video:

“Hoe lastig de coronasituatie ook is vandaag, ik ben vooral trots als we naar de volleybalgemeenschap kijken in het afgelopen jaar. Trots op de energie en werklust van veel mensen, de oplossingen die er zijn bedacht om de verenigingen draaiende te houden. En het vermogen van heel veel mensen om anderen te helpen. Dit is de sterke cultuur van de volleybalsport, die zowel in goede als zwaardere tijden altijd overeind blijft. Het is onze kracht.”

“Sport, bewegen en gezond bezig zijn is van onschatbare waarde in 2022. Laten we er met elkaar een heel goed volleybaljaar van maken. Onze grote dank gaat uit naar jullie allemaal voor jullie dagelijkse inzet om het volleybal sterker te maken. En we hopen dat het volleybal zo snel mogelijk weer in het nieuwe jaar op kan starten. Namens ons allemaal bij de Nederlandse Volleybalbond wens ik jullie heel veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar. En blijf elkaar helpen de energie erin te houden. Heel veel succes!”

Bekijk hieronder de complete videoboodschap van Peter Sprenger: