Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 22-09-2021

Gratis webinars: Verrijk je aanbod!

In de week van 4 oktober organiseren we drie webinars waarin je alles te weten komt over de Volleybalspeeltuin, Start2Volley en OldStars volleyball! Dé kans om jullie aanbod te verrijken. Meld je aan.

Het seizoen is weer begonnen! Iedereen is weer lekker aan het spelen en geniet daarmee van onze mooie sport. Maar mogelijk ontstaan er voor jouw vereniging ook kansen om jouw aanbod uit te breiden waarmee je nog meer doelgroepen kunt laten genieten van onze sport. Denk aan de 55-plussers, de allerjongste jeugd (4-6 jaar) en/of de startende volwassene die nog nooit gevolleybald heeft. Om jou kennis te laten maken met aanbod voor deze drie doelgroepen, organiseren we drie webinars voor OldStars volleyball, de Volleybalspeeltuin en Start2Volley! Hieronder lees je meer over de inhoud van de webinar, wie de webinar leidt en de data.

Voor alle drie de webinars kun jij je aanmelden via onderstaande link!

Meld je aan!

OldStars volleyball
Dinsdag 5 oktober door Ouderenfonds en Nevobo

De komende jaren groeit de bevolkingsgroep 55-plus sterk. Een mooie kans voor volleybalverenigingen! Wil je aanbod creëren voor deze doelgroep die door hogere leeftijd niet meer kan of wil deelnemen aan het reguliere volleybalspel? Meld je dan aan voor de webinar OldStars volleyball om er achter te komen hoe je met deze spelvorm de 55-plussers aan je kunt binden.

De Volleybalspeeltuin
Woensdag 6 oktober door Guus Klein Lankhorst (Nevobo) en Peter van Tarel (Nevobo)

Volleybal is nog best een lastige sport voor jonge kinderen. Bovendien is het voor hen juist belangrijk om veelzijdig te bewegen. Als volleybalvereniging kun je daarom nu voor kinderen van 4-6 jaar een leuk en beweeglijk programma bieden: de Volleybalspeeltuin. Tijdens de webinar leggen we uit wat de Volleybalspeeltuin is, hoe je het kunt organiseren en waarom het voor kinderen zo belangrijk is om veelzijdig te bewegen. Een mooie kans voor de vereniging om bijvoorbeeld ook broertjes en zusjes iets te bieden en een geweldige ervaring voor de kinderen!

Start2Volley
Donderdag 7 oktober door Lieke Vloet (vv Skunk) en Ine Klösters (Pass on Changes)

De meeste mensen in Nederland hebben wel eens ervaring opgedaan met volleyballen. Maar laten we eerlijk zijn: als je de basistechnieken niet een klein beetje beheerst, is het toch minder leuk. Bovendien is het nogal een drempel om te beginnen in een team met mensen die al langer spelen. Start2Volley biedt de mogelijkheid aan volwassenen, die nog nooit eerder hebben gevolleybald, om in 10 weken te leren volleyballen. Voor de vereniging is dit een prachtige kans om andere mensen te laten genieten van onze sport. Tijdens de webinar wordt uitgelegd wat Start2Volley inhoudt en hoe je dit kunt organiseren. Er worden voorbeelden uit de praktijk gedeeld en we leggen uit welke voordelen dit jouw vereniging kan bieden.

Meld je aan voor een of meerdere webinars!