Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 02-09-2021

Trainersopleidingen: van regionaal naar landelijk!

Per 1 september wordt de VT2 en VT3 niet meer alleen regionaal aangeboden, maar landelijk. De opleidingen worden per die datum verzorgd door Volleybalopleidingen.nl en de Volleybal Trainers Academie.

Sinds 2012 werkt de Volleybalacademie van de Nevobo samen met zelfstandige ondernemers die de opleidingen VT2 en VT3 organiseren en uitvoeren. In de afgelopen jaren zijn daar wat wijzigingen in geweest en ook dit jaar is de samenwerkingsvorm veranderd. Vanaf 1 september zijn er nog twee partijen actief die nu landelijk hun activiteiten en opleidingen gaan aanbieden. Deze partijen zijn: Volleybalopleidingen.nl, een samenwerkingsverband van Scherp-Volleybal, RW-volley, StudioDubio en Trainerleert, en Volleybal Trainers Academie, voorheen Volleybal West.  

Voordelen samenwerking voor trainers en clubs! 
Door de samenwerkingen en landelijke inzet ontstaat er meer duidelijkheid voor verenigingen en trainers waar ze het aanbod kunnen halen en vinden. Daarbij is door het verdwijnen van de regiogrenzen voor deze ondernemers het organiseren van opleidingsaanbod eenduidiger geworden.  

Het aanbod van deze partijen vind je in de activiteitenkalender van de Nevobo of neem contact met deze twee partijen. Volleybalopleidingen.nl bereik je via info@volleybalopleidingen.nl en Volleybaltrainersacademie.nl via ine@volleybaltrainersacademie.nl. 

VT4 
De VT4 blijft zoals voorheen georganiseerd worden door de Volleybalacademie en ook aan de organisatie van de scheidsrechtersopleidingen verandert niets. Heb je vragen over deze wijziging of over de opleidingen? Neem dan contact met ons op via volleybalacademie@nevobo.nl.  

Bekijk het complete aanbod 
Benieuwd naar het complete aanbod Volleybalopleidingen en Volleybal Trainers Academie? Bekijk het snel en haal het beste uit jezelf! 

Bekijk het complete aanbod