fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 12-03-2021

Volleybalprofessionals staan voor je klaar!

Door de lockdown kan er binnen tot en met in ieder geval 11 mei niet getraind worden. Maar wist je dat je wel hele leuke buitentrainingen kunt organiseren voor de jonge jeugd? Wij ondersteunen je!

Volleybal is, zeker voor jeugd, bij uitstek een sport die overal gespeeld kan worden, juist nu. Speeltuintjes, schoolpleinen, (voetbal)veldjes of accommodaties van collega-sportverenigingen lenen zich hier uitstekend voor. Je brengt de jeugd weer samen, gaat lekker sporten in de buitenlucht en een betere volleybalpromotie kun je niet hebben in de openbare ruimte. We zien al veel verenigingen met jeugd naar buiten gaan. Tegelijkertijd horen we verenigingen die niet weten hoe ze hier invulling aan kunnen geven of lopen tegen praktische belemmeringen aan. Voor die verenigingen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken hebben we een aantal volleybalprofessionals beschikbaar die met je meedenken en je meehelpen hoe je met de jeugd op een leuke manier aan de slag kunt.

Sportplezier staat op nummer 1
Het trainen zonder eigen accommodatie of zonder de gebruikelijke faciliteiten, zoals een net, vraagt een andere, creatieve manier van denken. Het begint bij het vinden van een geschikte plek: wat zijn de mogelijkheden in jouw buurt? Met een breed motorische aanpak die is toegespitst op de omgeving waar je traint, zorg je vervolgens al snel voor heel veel sportplezier. Met de didactische vormen die je kiest kun je ervoor zorgen dat er altijd kinderen spontaan mee kunnen doen zodat je op deze manier ook direct kinderen kennis laat maken met volleybal.

Volleybalprofessionals staan voor je klaar
We willen verenigingen graag helpen met onze ideeën en samen nadenken over wat je kunt doen bij jou op de club of in de buurt voor de jonge jeugd, tot circa 12 jaar. Een aantal van onze volleybalprofessionals staan voor je klaar om met je mee te denken over de kansen die er bij jou in de buurt zijn.

Welke ondersteuning kan zo’n volleybalprofessional jouw vereniging bieden?

  • Startgesprek om samen een plan te maken met betrekking tot de locatie, aanbod, materialen, trainers et cetera.
  • Mogelijkheid om bij de opstart van de eerste trainingen mee te helpen bij jouw vereniging op locatie.
  • Beschikbaar zijn om te sparren en ervaringen uit te wisselen met de volleybalprofessional en de andere verenigingen die deze professional ondersteunt.

Vraag gratis ondersteuning aan!
We helpen je graag op weg! Om gratis ondersteuning aan te vragen, kun je gebruikmaken van onderstaand formulier. Ook heb je hier de ruimte om jouw hulpvraag in te vullen. Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact op.

Vraag aan!

Vragen?
Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande? We staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar Kira Schorn: kira.schorn@nevobo.nl