Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 18-11-2020

Competitieleider Jan Meijer overleden

Maandag bereikte ons het droevige nieuws dat Jan Meijer, competitieleider van regio West, na een kort ziekbed in het bijzijn van familie is overleden.

Jan Meijer was een groot volleyballiefhebber die veel vrije tijd besteedde aan volleybal, onder andere als competitieleider binnen de regio West en meer dan 50 jaar als official. Daarnaast was Jan in het verleden ook zelf jarenlang actief als speler. Jan stond bekend als iemand waar je als vereniging en Nevobo altijd op kon rekenen als het ging om volleybalzaken.

Jan was tot het laatste toe actief als competitieleider in de regio West (vroeger ook in Mid-West en district Utrecht) en expert in het maken van de poule-indelingen en toewijzing van speelletters voor de seniorencompetitie. Een puzzel die Jan in samenspraak met de regio elk seizoen weer met zijn kennis en enorm veel energie volbracht.

Tevens droeg Jan het zitvolleybal een warm hart toe waar hij ook jarenlang zeer verdienstelijk als competitieleider voor het zitvolleybal in Nederland fungeerde. Zo heeft hij ook jarenlang zitting genomen in het BAT zitvolleybal. De liefde voor het zitvolleybal heeft hij overgedragen aan zijn zoon Benno die nu internationaal zitvolleybalscheidsrechter is.

Onderscheidingen
Jan nam op 12 november september 2010 een Gouden Officialspel in ontvangst voor het meer dan 40 jaar actief zijn als volleybalscheidsrechter.

In Jan gaan we een zeer betrokken en gewaardeerde vrijwilliger missen voor het volleybal in Nederland.

We wensen de familie en vrienden van Jan veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bekijk het online condoleanceregister