Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 23-07-2020

Steun je club met hulp van Volleybaldirect!

Voor onze verenigingen heeft Volleybaldirect de Steun je club-actie gelanceerd. Hiermee ontvangt jouw vereniging bij iedere bestelling boven € 100,- een cheque t.w.v. € 10,-! Activeer je leden nu.

Waarom deze gave actie?
We hebben een aantal bijzondere maanden achter de rug, maar gelukkig mag er ‘gewoon’ weer gevolleybald worden. Om dit te vieren heeft Volleybaldirect.nl een gave actie opgezet: Steun je club! Met deze actie kunnen jouw leden de vereniging een handje helpen. Bij iedere bestelling van € 100,- of meer ontvangt jouw vereniging namelijk een cheque t.w.v. € 10,-.

Hoe meer leden bestellen, hoe groter de cheque!
Hoe meer bestellingen van € 100,- of meer jouw leden plaatsen in de webshop van Volleybaldirect, hoe groter de cheque! Ook leuk om te weten is dat de actie van toepassing is op het gehele assortiment van Volleybaldirect! Ballen, netten, overig materiaal, je kunt er van alles mee aanschaffen! Kortom, het is de hoogste tijd om jouw leden te activeren.

Download het Steun je club-promotiepakket!
Speciaal voor jouw vereniging heeft Volleybaldirect een handig promotiepakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit teksten voor op de website, in de nieuwsbrief en social media. Ook zijn er afbeeldingen toegevoegd die je kunt gebruiken voor de verschillende kanalen die je wilt inzetten. Kom gauw in actie, want de actie loopt tot en met 15 augustus!

Check Volleybaldirect voor meer info!

Check bovenstaande link ook voor alle overige actievoorwaarden.