Yannick Harskamp, mede-initiatiefnemer Njoi Life
Yannick Harskamp, mede-initiatiefnemer Njoi Life
  • Publicatie 02-07-2020

Meld je aan voor de Njoi College Tour!

Ben jij trainer en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Njoi College Tour maakt dit mogelijk! Laat je inspireren door grote namen als Matt van Wezel en Laura Dijkema en verdien licentiepunten.

Dirk Sparidans en Yannick van Harskamp, initiatiefnemers van Njoi Life, hebben een nieuw concept ontwikkeld: de Njoi College Tour! Njoi College Tour biedt inspirerende webinars voor trainers (en spelers) die zich verder willen ontwikkelen.

Gratis webinar voor iedereen en de betaalde variant levert een licentiepunt op!
Njoi Life stelt korte webinars gratis beschikbaar voor een ieder en vraagt een kleine bijdrage van € 7,50 voor de uitgebreide versies, die als 'learnings' worden aangeboden. Voor de uitgebreide webinars ontvangen trainers een licentiepunt voor verlening van de trainerslicentie. Onderstaande webinars staan nu klaar om bekeken te worden.

MATT VAN WEZEL
De technisch directeur van de Noorse volleybalbond heeft al een volleyballeven aan ervaring in zijn rugzak. Hij trainde het Talent Team en liep jaren lang in het kloppende hart van onze volleybalopleiding: Sportcentrum Papendal, waar alle talenten worden klaargestoomd voor de internationale top. Matt werd kampioen met de dames van Sliedrecht Sport, is ongelofelijk creatief en weet zijn sporters uit te dagen om out-of-the-box te denken. In een gratis kort webinar vertelt hij over zelfregulatie en de uitgebreide versie gaat over creatief training geven.

Webinar: Creatief training geven

LAURA DIJKEMA
Laura heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze is al jarenlang dé spelverdeelster van Oranje en woonde en speelde de afgelopen jaren in Florence, Italië. Laura speelde een EK, een WK én werd ook nog eens vierde op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.. wie kan dat als volleyballer in Nederland nou zeggen?! Deze leider van ons damesteam gaat je alles vertellen over het leven als prof in het buitenland; managers, belangen, intriges maar ook zeker de energie die het oplevert om in een vol stadion te spelen. Ze vertelt over haar leven als topsporter maar ook over haar transfer naar Lokomotiv Kaliningrad in..... Rusland! 

Webinar: Het leven als prof in het buiteland

ARNOLD VAN REE
Speelde jarenlang zelf in het Nederlands Team als spelverdeler. Arnold werd groot als speler in het welbekende 'Bankras-model' en werd na zijn actieve loopbaan aangesteld als speler/coach bij de mannen van Piet-Zoomers/Dynamo. Later werd hij onder andere assistent-bondscoach van de Oranje-dames en hoofdcoach van de Jong-Oranje mannen. Nu loopt hij al jaren rond op Papendal waar hij de coach is van het Talent Team. Hij gaat je alles vertellen over het herkennen van volleybaltalent en hoe we onze jeugd ontwikkelen, op weg naar de internationale top.

Webinar: Het herkennen van volleybaltalent

DIRK SPARIDANS
Was de afgelopen jaren als libero een vaste waarde in Oranje, speelde het EK 2017 en werd tijdens het WK in 2018 achtste van de wereld. Als libero van het nationaal team speelde hij wedstrijden over de hele wereld en stond onder contract bij clubs in Tsjechië, België en Frankrijk. Hij gaat je alles vertellen over passing en de mentale vaardigheden die je hiervoor nodig hebt. Dirk heeft een speciale gast meegenomen, Ewoud Gommans, die vertelt hoe de blessures en tegenslagen van de afgelopen jaren hem een betere speler hebben gemaakt.

Webinar: Passing en de mentale vaardigheden

Dirk Sparidans aan het werk met talent

Het vervolg...
Hier blijft het niet bij. Twee tot drie keer per jaar is er een serie live webinars die later on-demand beschikbaar zijn. In het oorspronkelijke finaleweekend (8 en 9 augustus 2020) van de Olympische Spelen in Tokio staan nieuwe webinars, met onder andere wereldkampioen Vital Heynen, op het programma. Later volgen er ook meer gratis webinars. Haal er je voordeel uit!