MSK, provinciewinnaar Club van het Jaar 2019
MSK, provinciewinnaar Club van het Jaar 2019
  • Publicatie 09-06-2020

In 2020 geen Club en Volleybalclub van het Jaar

De afgelopen periode en de periode die nog komen gaat zijn zo uitzonderlijk, dat we besloten hebben dit jaar geen verkiezing Club van het Jaar en Volleybalclub van het Jaar te organiseren.

Voor ons en onze partners een moeilijke beslissing, want we willen heel graag clubs in de schijnwerpers zetten, iedereen laten zien hoe belangrijk ze zijn. Maar tegelijkertijd beseffen we ons ook dat verenigingen nu andere prioriteiten hebben dan aan een verkiezing mee te doen. Daarnaast is het speelveld ongelijk voor de verkiezing: de ene vereniging kan de deuren weer openen, de andere moet helaas nog even wachten.

Met de verkiezing Club van het Jaar maken we daarom een pas op de plaats. We willen alle sport- en cultuurclubs de komende maanden alle succes wensen met het weer aanzetten van de club en het verenigingsleven.

Ook geen Volleybalclub van het Jaar-verkiezing in 2020
Doordat de Club van het Jaar-verkiezing dit jaar niet plaatsvindt, is de keuze gemaakt om ook de Volleybalclub van het Jaar-verkiezing te laten vervallen voor dit jaar. De Volleybalclub van het Jaar-verkiezing wordt sinds vorig jaar gecombineerd met de Club van het Jaar-verkiezing. Met één verkiezing maakt jouw volleybalvereniging dus kans op twee titels. Ga jij de uitdaging aan volgend jaar?

De verkiezing voor Club van het Jaar is een samenwerking tussen, NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende en het AD.

Bekijk hier de Volleybalclub van het Jaar 2019, MSK Volleybal uit Musselkanaal!

Lees hier meer over de winnaar van de Volleybalclub van het Jaar-verkiezing 2019.