fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 11-05-2020

Webinar: Hoe geef je een top outdoor training?

Ineens ben je het...outdoor volleybaltrainer. Maar hoe geef je de juiste training op zand of gras en welke materialen heb je daarvoor nodig? Een van de vele vragen die wij beantwoorden in dé webinar.

Kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar mogen sinds 29 april, onder begeleiding, al samen trainen in de buitenlucht. Per vandaag geldt dit ook voor de volwassenen vanaf 19 jaar. Kortom, goed nieuws voor alle sporters! Maar hoe vlieg je dit als (beginnende) outdoor volleybaltrainer aan? Wij helpen je op weg met een gratis webinar! 

Outdoor training geven met inachtneming protocollen 
Voor een zaaltraining had jij de spel- en oefenvormen ongetwijfeld al klaarliggen. Jij weet hoe jij je spelers beter moet maken. Maar is dit ook het geval nu je als kersverse outdoor volleybaltrainer aan de slag mag gaan? De gedwongen verhuizing van zaal naar outdoor vraagt namelijk om de nodige aanpassingen. Want hoe geef je een goede training in het zand of op het gras met inachtneming van de opgestelde protocollen? En welke materialen zijn daarvoor geschikt?  

Webinar voor (beginnende) outdoor volleybaltrainers 
In samenwerking met onder andere Allard Jongsma van trainerleert.nl organiseren we een extra webinar op dinsdag 19 mei, 20.30 uur voor (beginnende) outdoor volleybaltrainers. Tijdens de webinar nemen we je mee in: 

  • Hoe verzorg je een outdoor volleybaltraining volgens de opgestelde protocollen?
  • Welke locaties zijn geschikt voor een outdoor volleybaltraining? 
  • Welke materialen heb ik hiervoor nodig? 

Daarbij geven we verschillende tips voor spel- en oefenvormen voor verschillende groepsgrootten (individueel, twee-, drietallen en teams) en krijg je de mogelijkheid om aan ervaren outdoor trainers vragen te stellen over de inhoud van jouw training. 

Extra webinar op dinsdag 19 mei, 20.30 uur voor
Door de hoeveelheid aanmeldingen voor de webinar op maandag 18 mei waren wij genoodzaakt de inschrijving te sluiten. Om andere (beginnende) outdoor volleybaltrainers ook de kans te geven hebben wij direct een nieuwe datum geprikt, namelijk dinsdag 19 mei, 20.30 uur.

Schrijf je snel in! 
Ben jij als kersverse outdoor volleybaltrainer ook op zoek naar handvatten om jouw spelers beter te maken? 

Schrijf je dan snel in! 

Vragen? 
Heb je vragen over de webinar of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio.